DeepCool CC560 ön fanları nasıl çalıştırılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Geçenlerde konu açmıştım önerilere dayanarak bu kasayı aldım ama aşırı karışık çıktı kasa. Şimdi arkadaşlar bu kasaya sahip olanlar bilir kablolar birbirine tren gibi sıralanmış uç uca şekilde gelir. Olması gerektiği gibi bazıları erkek bazıları dişi kablolar ama arada 2 pinli kablolarda var. Orada da kafam bayağı karıştı.

Ben hepsini birbirine bağladım @Miraç Gürbüz hocamın dediği gibi, SATA'dan güç verdim ama olmadı. Egzoz fanını da birleştirdim ön fanlarla ama yine olmadı. Sonra egzoz fanını SYS_FAN kısmına bağladığım için bir o çalıştı. Derdim bu şekilde yardım edin bir hevesle topladığım PC çok ısınıyor diye korkarak açamıyorum bile ne yapmam gerektiğini adım adım varsa video linki veya fotoğraf atın. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

@Miraç Gürbüz
@Gjea
@Şayir

@CYBER SHADOW

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Geçenlerde konu açmıştım önerilere dayanarak bu kasayı aldım ama aşırı karışık çıktı kasa. Şimdi arkadaşlar bu kasaya sahip olanlar bilir kablolar birbirine tren gibi sıralanmış uç uca şekilde gelir. Olması gerektiği gibi bazıları erkek bazıları dişi kablolar ama arada 2 pinli kablolarda var. Orada da kafam bayağı karıştı.

Ben hepsini birbirine bağladım @Miraç Gürbüz hocamın dediği gibi, SATA'dan güç verdim ama olmadı. Egzoz fanını da birleştirdim ön fanlarla ama yine olmadı. Sonra egzoz fanını SYS_FAN kısmına bağladığım için bir o çalıştı. Derdim bu şekilde yardım edin bir hevesle topladığım PC çok ısınıyor diye korkarak açamıyorum bile ne yapmam gerektiğini adım adım varsa video linki veya fotoğraf atın. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

@Miraç Gürbüz
@Gjea
@Şayir

@CYBER SHADOW

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ya bir bakar mısın?

Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Geçenlerde konu açmıştım önerilere dayanarak bu kasayı aldım ama aşırı karışık çıktı kasa. Şimdi arkadaşlar bu kasaya sahip olanlar bilir kablolar birbirine tren gibi sıralanmış uç uca şekilde gelir. Olması gerektiği gibi bazıları erkek bazıları dişi kablolar ama arada 2 pinli kablolarda var. Orada da kafam bayağı karıştı.

@Miraç Gürbüz
@Gjea
@Şayir

@CYBER SHADOW

Power'den gelen moleks le fanlara güç vermen gerekiyormuş izledinmi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ya bir bakar mısın?

Power'den gelen moleks le fanlara güç vermen gerekiyormuş izledinmi.

Hemen bakıyorum.

Hocam sonuç alabildinizmi.
Hocam şimdi inceleme fırsatım oldu ama benim kablolar fotoğrafta belirttiğim gibi. Yarın bilgisayarcıya götüreceğim inşallah sonuç alabilirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20230805-WA0008.jpeg
    IMG-20230805-WA0008.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20230805-WA0004.jpeg
    IMG-20230805-WA0004.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20230805-WA0010.jpeg
    IMG-20230805-WA0010.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20230805-WA0006.jpeg
    IMG-20230805-WA0006.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 42
Hocam şimdi inceleme fırsatım oldu ama benim kablolar fotoğrafta belirttiğim gibi. Yarın bilgisayarcıya götüreceğim inşallah sonuç alabilirim.

Hocam yarın yardımcı olmaya çalışayım ekran kartı aldım yarın gelecek kasanın içini açacağım temizliğini falan yaparken kablolamasının resmini atarım buraya
Sohbet kısıtlaması yediğim için yazamadım kusura bakmayın.

Hocam yarın yardımcı olmaya çalışayım ekran kartı aldım yarın gelecek kasanın içini açacağım temizliğini falan yaparken kablolamasının resmini atarım buraya
Sohbet kısıtlaması yediğim için yazamadım kusura bakmayın.

Tamamdır hocam yarın bilgisayarcıya götüreceğim ama yine de atın. Bu arada fanların sadece 1 tanesini çalıştırabildim. İnşallah kasada sorun yoktur sorunsuz bir şekilde oynarım bende...

Tamamdır hocam yarın bilgisayarcıya götüreceğim ama yine de atın. Bu arada fanların sadece 1 tanesini çalıştırabildim. İnşallah kasada sorun yoktur sorunsuz bir şekilde oynarım bende...

Yok hocam kasada bir sorun yoktur bende deneme yanılmayla açtım ilk kurduğumda sistemi LED'li fan kullanmamıştım daha önce biraz garip bir sistemi var ilk başta 1 fan çalıştı sonra biraz kabloların yerini değiştirdim sonrasında hepsi çalıştı.

Yok hocam kasada bir sorun yoktur bende deneme yanılmayla açtım ilk kurduğumda sistemi LED'li fan kullanmamıştım daha önce biraz garip bir sistemi var ilk başta 1 fan çalıştı sonra biraz kabloların yerini değiştirdim sonrasında hepsi çalıştı.

Hocam bilgisayarcı kasanın kontrolcüsü bozuk fanlara kısa devre yaptırıyor ve çalışmıyor o yüzden dedi. Kasayı Sinerji'ye göndereceğim bakalım ne olacak.

Hocam fotoğrafı ne zaman atacaksınız

Son düzenleme:
Hocam bilgisayarcı kasanın kontrolcüsü bozuk fanlara kısa devre yaptırıyor ve çalışmıyor o yüzden dedi. Kasayı Sinerji'ye göndereceğim bakalım ne olacak.

Hocam fotoğrafı ne zaman atacaksınız.

Fotoğrafını atamıyorum benimkilerde bozuldu 😂 ekran kartı taktım sadece ama LED'ler gitti fanlar çalışmasına rağmen LED'lerim yok şu an kasanın kablolarımı çok hassas ne anlayamadım gitti normalde taktığım gibi çalışan LED'ler şu an yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı