DeepCool CC560 ön fanları nasıl çalıştırılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Geçenlerde konu açmıştım önerilere dayanarak bu kasayı aldım ama aşırı karışık çıktı kasa. Şimdi arkadaşlar bu kasaya sahip olanlar bilir kablolar birbirine tren gibi sıralanmış uç uca şekilde gelir. Olması gerektiği gibi bazıları erkek bazıları dişi kablolar ama arada 2 pinli kablolarda var. Orada da kafam bayağı karıştı.

Ben hepsini birbirine bağladım @Miraç Gürbüz hocamın dediği gibi, SATA'dan güç verdim ama olmadı. Egzoz fanını da birleştirdim ön fanlarla ama yine olmadı. Sonra egzoz fanını SYS_FAN kısmına bağladığım için bir o çalıştı. Derdim bu şekilde yardım edin bir hevesle topladığım PC çok ısınıyor diye korkarak açamıyorum bile ne yapmam gerektiğini adım adım varsa video linki veya fotoğraf atın. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

@Miraç Gürbüz
@Gjea
@Şayir

@CYBER SHADOW

Son düzenleme:
Fotoğrafını atamıyorum benimkilerde bozuldu 😂 ekran kartı taktım sadece ama LED'ler gitti fanlar çalışmasına rağmen LED'lerim yok şu an kasanın kablolarımı çok hassas ne anlayamadım gitti normalde taktığım gibi çalışan LED'ler şu an yok.
Ürünü sinerjiye yollayacağım hocam almaz olaydım. keşke forumda bir arkadaşın dediğini dinleseydim...

Ürünü Sinerji'ye yollayacağım hocam almaz olaydım. Keşke forumda bir arkadaşın dediğini dinleseydim...

Kasa güzel kasa soğutma konusunda üzmez ama daha önce kendin sistem toplamadıysan zor oluyor parçaları toplaması paran varsa Lian Li lancool kasalara bak kanka onlar hem çok daha geniş hem çok iyi hava sirkülasyonu yapıyolar.

Kasa güzel kasa soğutma konusunda üzmez ama daha önce kendin sistem toplamadıysan zor oluyor parçaları toplaması paran varsa Lian Li lancool kasalara bak kanka onlar hem çok daha geniş hem çok iyi hava sirkülasyonu yapıyolar.

Hocam Lian Li kasalarını biliyorum çok iyi kasalar yapıyorlar ama fiyatları da güzel benim bütçemi aşar.

Ben kasa değiştirmeyi düşünmüyorum düşünürsemde Lian Li lancool 205 ATX kasa alırım DeepCool'da güzelde LED mantığını hala anlayamadım ekran kartı söktüm taktım LED'ler gitti sanki kabloyu kestim.

Hocam Lian Li kasalarını biliyorum çok iyi kasalar yapıyorlar ama fiyatları da güzel benim bütçemi aşar.

Bende de bir tane kablo anakartın SYS fan yazılı kısmına bağlı fanlar çalışıyor bu sefer de ARGB LED'lerim gitti kabloya en ufak dokunmada arka kapağı en ufak açmada kopuyor fanlarla ilgili bir sorun yaşatıyor hep 😅
Bende bir sorun yok hocam mavi mavi yanıyorlar, dönüyorlar sizin şansınıza olmuş galiba :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı