DeepCool CH560 850W 80+ Gold Nasıl?

Selamlar, sistem toplamaya çalışıyorum, Sinerji'de bu kasayı gördüm, fiyatı uygun gibi geldi ama size sormak istedim. Burada hangi PSU var tam anlamamakla beraber PN850M var sanırım. Ayrı ayrı soracak olacaksam:

CH560 kasa ve PN850M PSU iyi midir bu fiyata?

Masterbox TD500 modeli var bu fiyat bandında, benim daha çok hoşuma gidiyor. Bir bakın isterseniz.

Merhaba bende Intel'den AMD geçtim onu bunu değiştirirken kasa+PSU değiştireceğim CH560+PSU modeli Sinerji'de satılıyor memnun musunuz?
Lancool 216 aldım 3.5K'ya sıfır açmadım daha iade edeceğim yarın toz filtresi kafama takıldı sürekli acmayı sevmiyorum kasayı ve almışken 420M radyatör destekli bakıyorum malum sıvı sogutmaları daha ucuz 360a nazaran.

Merhaba bende Intel'den AMD geçtim onu bunu değiştirirken kasa+PSU değiştireceğim CH560+PSU modeli Sinerji'de satılıyor memnun musunuz?
Lancool 216 aldım 3.5K'ya sıfır açmadım daha iade edeceğim yarın toz filtresi kafama takıldı sürekli acmayı sevmiyorum kasayı ve almışken 420M radyatör destekli bakıyorum malum sıvı sogutmaları daha ucuz 360a nazaran.
Hocam fikir değiştirip NZXT H6 Flow RGB aldım ben, PSU'yu da ayrı aldım sonrasında maalesef yardımcı olamayacağım kasa hakkında.

hocam Deepcool u öneririm. kuzenim kullanıyor. bende Corsair 4000x var kalite akıyor hem kasa hem psu dan fakat sivi soğutma desteği konusunda üst tarafta 360mm desteklediği için DEEPCOOL ch560 alacağım tekrar. havalandirma konusunda da biraz daha iyi deepcool.

Hocam DeepCool'u öneririm. Kuzenim kullanıyor. Bende Corsair 4000X var kalite akıyor hem kasa hem PSU'dan fakat sivi soğutma desteği konusunda üst tarafta 360mm desteklediği için DeepCool CH560 alacağım tekrar. Havalandirma konusunda da biraz daha iyi DeepCool.

Teşekkür ederim lancool 3 bakıyordum toz filtresi yok gene.DepCool ürünleri kaliteli oluyor şu ürünü iade ettikten sonra bakacağım, 420 AiO'lar aynı fiyat 360larla almışken ileriye dönük kasa almak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı