mustafadr12
Megapat
Soğutucu linki bu hocalarım.almak isteyen varsa buyursun. Gaming gecesi indirimlerinden bakabilirsiniz.
Hocam ben de çok ikilemdeyim. Beyaz akvaryum kasam var Havit marka yeni aldım. Segotep BeAced 360mm mi aksam yoksa bunu mu alsam emin olamadım. Beyaz olsa kaçırmazdım. Performansı önemsiyorum ama bilemedimYeteri kadar teknik özellik belirtmemişler sitelerde en nefret ettiğim şey şu. Ama fiyatı çok ucuz Thermalright'tan kaliteli midir?
Hocam peki sizce segotep beaced 360 mı yoksa bu mu ? Beyaz kasadan dolayı benim yerimde olsanız görüntüyü mü performansı mı önemsersiniz?Direkt çektim, DeepCool olduğu için açıkcası kötü olduğunu düşünmüyorum.
Bende beyaz kasa kullanıyorum ancak fiyatından dolayı tercih ettim. Segotep 'un açıkcası çok uzun vadeli olabileceğini sanmıyorum. Bu arada ürünün indirimli stokları bitmiş gözüküyor.Hocam peki sizce segotep beaced 360 mı yoksa bu mu ? Beyaz kasadan dolayı benim yerimde olsanız görüntüyü mü performansı mı önemsersiniz?
Evet şuan bitmiş ama ben aldım. Düzenledim hocam teşekkürler. Ben de ona emin olmadığım için bı turlu almadım. Sizinki akvaryum kasa mı?Bende beyaz kasa kullanıyorum ancak fiyatından dolayı tercih ettim. Segotep 'un açıkcası çok uzun vadeli olabileceğini sanmıyorum. Bu arada ürünün indirimli stokları bitmiş gözüküyor.
Yok hocam, Beyaz Corsair 4000x kullanıyorum. Sizin kullandığınız model ne ?Evet şuan bitmiş ama ben aldım. Düzenledim hocam teşekkürler. Ben de ona emin olmadığım için bı turlu almadım. Sizinki akvaryum kasa mı?
Havit'in sitesinde indirim vardı aklımda yokken aldım. Havit CF925 beyaz model hocam 1500tlye denk geldi bana.Yok hocam, Beyaz Corsair 4000x kullanıyorum. Sizin kullandığınız model ne ?
Baya iyiye gelmiş, çok güzel kasa. Hayırlı olsun.Havit'in sitesinde indirim vardı aklımda yokken aldım. Havit CF925 beyaz model hocam 1500tlye denk geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.