Elektronik DeepCool LE360-V2 ARGB 360mm 2899₺

Yeteri kadar teknik özellik belirtmemişler sitelerde en nefret ettiğim şey şu. Ama fiyatı çok ucuz Thermalright'tan kaliteli midir?

Yeteri kadar teknik özellik belirtmemişler sitelerde en nefret ettiğim şey şu. Ama fiyatı çok ucuz Thermalright'tan kaliteli midir?
Hocam ben de çok ikilemdeyim. Beyaz akvaryum kasam var Havit marka yeni aldım. Segotep BeAced 360mm mi aksam yoksa bunu mu alsam emin olamadım. Beyaz olsa kaçırmazdım. Performansı önemsiyorum ama bilemedim

Hocam peki sizce segotep beaced 360 mı yoksa bu mu ? Beyaz kasadan dolayı benim yerimde olsanız görüntüyü mü performansı mı önemsersiniz?
Bende beyaz kasa kullanıyorum ancak fiyatından dolayı tercih ettim. Segotep 'un açıkcası çok uzun vadeli olabileceğini sanmıyorum. Bu arada ürünün indirimli stokları bitmiş gözüküyor.

Bende beyaz kasa kullanıyorum ancak fiyatından dolayı tercih ettim. Segotep 'un açıkcası çok uzun vadeli olabileceğini sanmıyorum. Bu arada ürünün indirimli stokları bitmiş gözüküyor.
Evet şuan bitmiş ama ben aldım. Düzenledim hocam teşekkürler. Ben de ona emin olmadığım için bı turlu almadım. Sizinki akvaryum kasa mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı