DeepCool PF 700W güvenilir mi?

Temel bir arama dahi yapamıyorsan nasıl bulup atacaksın? 3 kere yaz arat dedim ve üçünde de yazıp aratamadığınızdan internet sorgusu yapamadığınız apaçık belli.
CM6800UX'in kullandığı "folded-back current limit" koruma mekanizması, güç kaynağını tamamen kapatmaz. Arıza giderilene kadar güç anahtarlamasını (PWM) minimum görev döngüsünde tutar.

Bu nedenle, "Zannettiğiniz gibi PSU'yu kapatmaz, PWM sürecinin devamlılığını sağlar" yorumu, Hiccup Mode (Hıçkırık Modu) ve Latch-off'tan farklı olarak, gücü minimumda tutarak sürekli çalışma (kısıtlanmış devamlılık) sağladığı için doğru bir tespittir.

#36 mesaj için yanlış kısmının düzeltilmesi için raporladım. "Çok biliyorum" demek çok kaybettirir, adapla anlatmak saygı kazandırır. Gereksiz tavırlara yer yok.
Teknik dökümanda bak bu IC, bak bu kondansatör diye yazıyor mu?
Ben, size
Kapasitörler için de datasheet yığabilirim buraya.
dediğiniz için dedim ki:
Yazdığım mesajı saptırma ve anlamı alakasız yere çekiyorsunuz. Cevabımın, sizin yazdığınıza çıkacak herhangi bir bağlamı yok.

En başta bu üslup ile yazsan, ona göre karşılık görürdünüz. Olay bu kadar basit aslında; size göre böyle, bana göre C4. Yine de mesajdaki bilgiler ve araştırma için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…