Deepin OS Linux'da Dosya Yazdırma programı önerisi

Linux kullanıyorum ama beğenmedim. Bilgisayara Win 10 kurmak için ISO indirdim ama flash belleğe yazdıracak program yok. Hangi programı kullanabilirim?
[CODE lang="bash" title="WoeUSB kurulumu"]sudo apt install software-properties-common -y
sudo add-apt-repository ppa:tomtomtom/woeusb
sudo apt update
sudo apt install woeusb[/CODE]
Bu komutları terminale girip daha sonra WoeUSB'yi kullanarak ISO dosyasını USB belleğe yazdırabilirsiniz.

Linux kullanıyorum ama beğenmedim. Bilgisayara Win 10 kurmak için ISO indirdim ama flash belleğe yazdıracak program yok. Hangi programı kullanabilirim?
WoeUSB, belenaEtcher.
[CODE lang="bash" title="WoeUSB kurulumu"]sudo apt install software-properties-common -y
sudo add-apt-repository ppa:tomtomtom/woeusb
sudo apt update
sudo apt install woeusb[/CODE]
Bu komutları terminale girip daha sonra WoeUSB'yi kullanarak ISO dosyasını USB belleğe yazdırabilirsiniz.
WoeUSB reposu durdu. Yapsa bile hata alır.

Ben ne olur olmaz bu videoyu atayım. Ventoy kullanmak isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce snap ile yükleyin: [CODE title="Ubuntu (snap)"]sudo snap install woe-usb --edge[/CODE] Sonra Windows ISO dosyanızın olduğu konuma gelin. Dosyanın adını Windows.iso şeklinde değiştirin. ISO dosyasının bulunduğu konumda terminal açın. lsblk yazarak USB belleğinizi boyutunu kullanarak bulun.

Screenshot from 2021-02-25 19-25-58.png

Örneğin benimki /dev/sda. Daha sonra yine terminalden şu komutu verin: [CODE lang="bash" title="Bash"]sudo woeusb --tgt-fs NTFS --device Windows.iso /dev/sda[/CODE] Şifrenizi girdikten sonra kurulum başlayacaktır.

WoeUSB winusb balenaetcher (USB'yi görmedi ama sistem USB'yi görüyor) Wine ile Rufus'u kurmayı denedim çalıştı ama yine USB'yi görmedi ( Windows'ta görüyordu) şu an ventoy deneyeceğim inşallah olur.
Ben ne olur olmaz bu videoyu atayım. Ventoy kullanmak isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben yaptım videoyu ama bu hatayı verdi sorun nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20210228_214020.jpg
    IMG_20210228_214020.jpg
    250,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
WoeUSB winusb balenaetcher (USB'yi görmedi ama sistem USB'yi görüyor) Wine ile Rufus'u kurmayı denedim çalıştı ama yine USB'yi görmedi ( Windows'ta görüyordu) şu an ventoy deneyeceğim inşallah olur.

Hocam ben yaptım videoyu ama bu hatayı verdi sorun nedir?
[CODE lang="bash" title="Umount komutu"]sudo umount /dev/sdb[/CODE]
Bu komutu deneyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı