- Makaleler
- 2
SKT bilgisine ulaşabileceğimiz bir metin var mı?Defactofit üzerinde halihazırda Hardline ürünlerinde indirim mevcut. Buna ek olarak %20 indirim daha geldi. 3 gün geçerli alt limitsiz.
Kupon kodu: HARDLINEOCAK20.
Eki Görüntüle 2397707
Resimin üzerine tıklayarak linke gidebilirsiniz.
Defactofit sadece aracı. Birden fazla markayı tek çatı altında birleştirmiş. Yine her şeyi ana satıcılar satıyor. Örnek olarak hardline aldın. Hardline kendisi gönderiyor. HIQ aldın yine kendisi gönderiyor.DefactoFit konusunda hiç bilgim yok. Tek sorum; güvenilir midir?.
Hem whey protein hem gainer sipariş ettim. Hardline'da 2 seçenek var; çikolota ve çilek. Her 2 ürün için hangisini önerirsiniz?Defactofit sadece aracı. Birden fazla markayı tek çatı altında birleştirmiş. Yine her şeyi ana satıcılar satıyor. Örnek olarak hardline aldın. Hardline kendisi gönderiyor. HIQ aldın yine kendisi gönderiyor.
Ben base olanı aldım. Creatin bulunmuyor içerisinde. İki aroma vardı zaten. Çikolata tercih ettim.Hem whey protein hem gainer sipariş ettim. Hardline'da 2 seçenek var; çikolota ve çilek. Her 2 ürün için hangisini önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.