- Makaleler
- 2
Uzun süredir micronized creatine kullanıyorum ancak hazır elimdeki creatine bitmişken güvenilirlik ve kalite açısından daha iyi olduğu için creapure creatine geçmeyi düşünüyordum. Daha önceden kullanan var mı? Arada ki fiyat farkına değer mi?DefactoFit üzerinde zam öncesi son indirim olduğunu ona göre almanızı tavsiye ediyorum.
Son Gün: 3 Şubat 2025, 23:59
Kupon kodu: HARDLINEFIRSAT20
Eki Görüntüle 2414483
Görsele tıklayarak linke gidebilirsiniz.
Neye göre bu bilgiyi veriyorsunuz?güvenilirlik ve kalite açısından daha iyi olduğu için creapure creatine geçmeyi düşünüyordum.
Saflık açısından ve üretilme standartlarına göre yorum yapıyorum. Söylenenlere göre %99.99 saflıkta ve Almanya'da GMP standartlarına göre üretiliyor, bunun anlamı da yanlış bilmiyorsam içerisinde yabancı madde riski bulunmaması ve kalitesinin oldukça yüksek olması anlamına geliyor.Neye göre bu bilgiyi veriyorsunuz?
gerek yok ama sen bilirsinSaflık açısından ve üretilme standartlarına göre yorum yapıyorum. Söylenenlere göre %99.99 saflıkta ve Almanya'da GMP standartlarına göre üretiliyor, bunun anlamı da yanlış bilmiyorsam içerisinde yabancı madde riski bulunmaması ve kalitesinin oldukça yüksek olması anlamına geliyor.
Bende pek gerekli olduğunu düşünmüyorum zaten yıllardır kullanıyorum fakat çok kullandığım için en kalitelisini kullanmamın sağlığım açısından daha iyi olacağını düşündüm.gerek yok ama sen bilirsin
Base modelde kreatin içermiyor.Base ile normalin arasındaki fark nedir? Limon Cheesecake tadı nasıl acaba?
HARDLINE NUTRITION Whey 3Matrix 2300 Gr Base Çikolata bu nasıl ?Zam yemişler. 15 gün önce 3900dü indirimsiz fiyatı aldığımda. Dün 4200dü. 5250 yapmışlar. Tercih sizin.
.
Stok bitti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.