Defender disklerde neleri tarıyor?

• Konuyu başlatan Teru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.825
Anladım. Belki bir ara yine denerim. Durdurup diskleri soğutup devam etmem için vakit verebilseydi keşke. Durdurup sonra devam edememek kötü.

Defender dosyaları sırayla tarıyor. Şöyle düşünün; Taramayı duraklattınız diyelim. Sonra tarama esnasında taradığı bir dosya değişip zaralı oldu diyelim. O zaman ne olacak? Tabii ki araya kaynayacak :)

Defender dosyaları sırayla tarıyor. Şöyle düşünün; Taramayı duraklattınız diyelim. Sonra tarama esnasında taradığı bir dosya değişip zaralı oldu diyelim. O zaman ne olacak? Tabii ki araya kaynayacak :)
Çok doğru. Konuyu açmam iyi oldu, bakmadığım yönleri görüyorum sayenizde.

Defender'a güvenseydim 2016 LTSB'de de kapatmazdım. Boşuna çalışıyor gibi bence de güvenilmez ama Windows 11'li Monster'da RAM çok olduğu için kapatmıyorum. :D Yesin yiyeceğini yani.

PDF dosyalarını eskiden hiç taratmazdım ama son aylarda hep tarar oldum. Bu bilince geç ulaştım ama...

Anladım. Belki bir ara yine denerim. Durdurup diskleri soğutup devam etmem için vakit verebilseydi keşke. Durdurup sonra devam edememek kötü.
Ben paranoyak birisi olduğum için JPEG dosyalarını bile taratıyorum 😀

Defender'a şimdiye kadar 10K üzeri resim taratmışımdır. Zararlı denk gelmedi hiç. Daha doğrusu temiz indirdiğim şeylerin hepsi.

Onları neyle buluyoruz? Defender ve Virustotal işe yaramaz herhalde?

Defender bu konuda da yarıyolda bırakıyor mu?
Resim dosyalarından pek rat yemezsiniz, tabii ki Discord gibi platformlarda takılmıyorsanız. Ancak indirmeden Google bile yakalayacaktır Discord'da metasploit tasarlayacak kadar zeki insanlar yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı