Defender Kaspersky Internet Security'i görmüyor ve trojan algıladı

Birini kapatın diğeri açık kalsın öyle yapın Kaspersky Premium kullanmanızı öneririm.

Elimdeki keyler bitince premiuma geçeceğim hocam kapatmak derken ne demek istediğnizi anlamadım defendera ben hiçbir şekilde müdahale etmedim ve Kaspersky kapalı olarak gözüküyor.Ama açık

Peki hocam o zaman Kaspersky ile Defender arasınaki iletişim hatasını nasıl çözebilirim uygulama açık olsa bile görmüyor.

İletişim hatası tarzı bir durum değil yanlış anlamayın hepsinin kendine özgü veritabanları var Windows Defender'da kendi veritabanın buna göre yakın zamanda güncelleyecektir muhtemelen.

Elimdeki keyler bitince premiuma geçeceğim hocam kapatmak derken ne demek istediğnizi anlamadım defendera ben hiçbir şekilde müdahale etmedim ve Kaspersky kapalı olarak gözüküyor. Ama açık.

Defender'i devre dışı bırakmakdan kastediyorum Kaspersky Premium geçin ama bence Defender son kullanıcı için yeterli bir anti virüs ama çok dikkat ediyorsanız Kaspersky Premium kullanın.

Defender'i devre dışı bırakmakdan kastediyorum Kaspersky Premium geçin ama bence Defender son kullanıcı için yeterli bir anti virüs ama çok dikkat ediyorsanız Kaspersky Premium kullanın.

Peki hocam Defender nasıl kapatabilirim nomalde Kaspersky'ın kontrolü otomatik alması gerekmez mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı