Defender mı Norton mu?

Yalan söylememek gerekirse yok :) Çok uzun yıllar Windows 7 kullandım bu son aylarda Win 8.1 crack kullandım Defender'le. Antivirüs tarafında fazla bilgim yok maalesef.
Şaşırma nedenim bu forumda çok bahsedilmesi, yoksa kınamak için vs. değil. Şaşırdım sadece.

426301_o7000.jpg

Arkadaşlar merhaba,
Bu zamana kadar Defender kullandım Torrent dışında başka sorunla yaşamadım. Fakat bende cracklı Windows vardı ve Torrent'te oyun yüklediğimde bir türlü açmıyordu ve bende temiz lisanslı Windows 10 kuracağım.
Sizce Defender kendi başına yeterli olur mu internette Norton'un 3 aylık lisansları var. Almıştım fakat cihazım Windows 7 olduğu için kullanamamıştım.
Size göre Defender veya Norton mu kullanmalıyım. Ama cihazımı yavaşlatmasını istemiyorum. Bilgisayarı her açtığımda her zaman hızlı tarama yapan insanım ve fazla Chrome'de gezmem. Bir YouTube bir de Akakçe de dolanıyorum. Foruma bile telden giriyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Dediğim gibi cihazı yavaşlatmayan antivirüs veyahut Defender'i kullanmamı önerirseniz sevinirim.
Saygılar.
Hiçbiri. Bilinçli bir kullanıcıysan, bilgisayarına virüs bulaşmaz, bulaşsa da fark edersin.

Norton'u 1 yıl kullandım ve memnun kaldım. Yavaşlattığı, ağırlaştırdığı da olmadı. Birçok özelliği ve Chrome gibi tarayıcı eklentileri de mevcut. Bilinçli olmak ayrı bir konu fakat asıl önemli olan şey dikkatli olmak. Eninde sonunda dikkatsizlik sonucu virüs yenilebiliyor. Sonrasında da insanın içinde kuşku kalıyor acaba sistem temizlendi mi diye. Tamamen size kalmış. Deluxe paketini kullanmıştım ben.

Temel güvenlik için Windows Defender gayet iyi. Para verebilecekseniz Norton kullanılır tabii hocam gayet iyidir. Bu arada MBAM'ın anti-virüs olmadığını hatırlatalım.

Norton'u 1 yıl kullandım ve memnun kaldım. Yavaşlattığı, ağırlaştırdığı da olmadı. Birçok özelliği ve Chrome gibi tarayıcı eklentileri de mevcut. Bilinçli olmak ayrı bir konu fakat asıl önemli olan şey dikkatli olmak. Eninde sonunda dikkatsizlik sonucu virüs yenilebiliyor. Sonrasında da insanın içinde kuşku kalıyor acaba sistem temizlendi mi diye. Tamamen size kalmış. Deluxe paketini kullanmıştım ben.

Hocam böyle deyince geri vazgeçtim. Alıp denemekte fayda var. Sonuçta 10 TL 3 ay.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı