Defender virüslü dosyayı sildikten sonra problem olur mu?

11ARDA11

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, the saboteur indiriyordum RAR'dan cıkardım programı falan hiç calıstırmadım. Virüs uyarısı aldım. Defender'dan baktıgımda ise Defender hemen silmişti. Cok büyük problem olur mu? Silinmiş bulunmakta şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir bir yerden indiriyorsanız false positive olma ihtimali yüksek. Soruna gelecek olursam çalıştırmamışsınız, bir şey olmaz.

Oyun***vipden indirmistim çoğu oyunuda oradan indiririm hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar the saboteur indirmistim setupu calistiracagim zamanda Windows hatası aldım ya bulunamıyor ya da virüs bulunduğu için acilamiyor demişti ondan sonra da hemen silmisti Windows.

Oyun***vipden indirmistim çoğu oyunuda oradan indiririm hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar the saboteur indirmistim setupu calistiracagim zamanda Windows hatası aldım ya bulunamıyor ya da virüs bulunduğu için acilamiyor demişti ondan sonra da hemen silmisti Windows.
Tamamdır, bir şey olmaz. Ben defenderı devre dışı bıraktım, zırt pırt uyarı atıp siliyor.

@11ARDA11 Eminim, çalıştırmamışsınız bir şey olmaz endişelenmeyin. Defender virüs algılaması normal, crack kullanıyorsun sonuçta. Defender yanlış tespit yapıyor. Onu geçtim dediğim gibi çalıştırmamışsınız, virüslü olsa bile çalıştırdığın zaman virüs yiyecektiniz.

@11ARDA11 eminim, çalıştırmamışsınız bir şey olmaz endişelenmeyin. Defender virüs algılaması normal, crack kullanıyorsun sonuçta. Defender yanlış tespit yapıyor. Onu geçtim dediğim gibi çalıştırmamışsınız, virüslü olsa bile çalıştırdığın zaman virüs yiyecektiniz.

Galiba calistirmamistim yani şöyle oldu RAR'dan çıkarmıştım setupu tam calistirdigimda setup açılmadı çünkü Windows onu virüs olduğunu düşündüğü için silmisti hani bir tane yazı gelir ya dikdörtgen şeklinde virüslü olduğu için çalıştırilamadi deyip onu siler aynı böyle oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı