Defender'ın oyun engelini kaldırmak sorun çıkarır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'ye oyun indirdim lakin açılmadı. Nedenini ararken Windows Defender'ın oyunun bir dosyasını engellediğini gördüm. Ben de oyunu oynamayı çok istiyordum, engeli kaldırıp izin verdim ve oyunu oynadım. PC'ye bir zarar gelir mi? Performansı ve FPS'ler düşer mi?

Crack mi bu oyun?

Arkadaşlar PC'ye oyun indirdim lakin açılmadı. Nedenini ararken Windows Defender'ın oyunun bir dosyasını engellediğini gördüm. Ben de oyunu oynamayı çok istiyordum, engeli kaldırıp izin verdim ve oyunu oynadım. PC'ye bir zarar gelir mi? Performansı ve FPS'ler düşer mi?

Oyun korsan ise zararlı bir yazılım olduğu için Defender'dan engel yemiş olabilir.

Eğer korsan ise ki sanırım öyle. İçinde virüs yoksa bir şey olmaz ama diğer türlü olur.

Hayır? Ne alaka? Tabii korsan crackli oyun indirdiyseniz muhtemel virüslere izin vermiş oldunuz. FPS Düşmez ama.

Eğer oyundaki crack virüslü ise hiç zorlanmadan bulaşır.

Orijinal oyun mu? Orijinalse algılamazdı demeyin algılayabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı