Definasyon mu bulk mu yapmalıyım?

Hocam peki ramazan yaklaşıyor ne yapabilirim spor veya beslenme vs.

Ramazanda yag oranına takılma yine kütle koymaya calıs ben ramazanlarda iftardan sahura kadar alabildigim kadar yaglı yagsız her şeyi yiyordum ramazan sonrasi clean yapmaya devam et.

Formunu koruyabilirsin.

Anlaşıldı hocam.

Zaten çok düşmüşsün bu kiloyu verirken ister istemez kas da kaybettin o yüzden düzgün bir clean bulk yap şöyle kalıplı bir hale gelince de clean cut yaparsın. Karın kaslarına garanti veremem o biraz genetige bağlı tabii.

Aslında bu soruyu sorma sebeplerimden biriside aile ve çevre baskısı çevremdekiler çok kilo verdiğimi artık yemem gerektiğini söylüyordu bende bir türlü karar veremiyorum çünkü arkadaşım da bir yandan diyet yap yağ yak diyor onunda 1.5 yıllık bir spor geçmişi var o yüzden onu da dinliyordum.

Aslında bu soruyu sorma sebeplerimden biriside aile ve çevre baskısı çevremdekiler çok kilo verdiğimi artık yemem gerektiğini söylüyordu bende bir türlü karar veremiyorum çünkü arkadaşım da bir yandan diyet yap yağ yak diyor onunda 1.5 yıllık bir spor geçmişi var o yüzden onu da dinliyordum.

Dost takma kimseyi kilon dusuk zaten yag yaksan daha kotu olur kutle koyarken tekrar alırsın yag oranını arttırmadan kütle koymaya bak sen yavas yavas olur her şey bir anda yag yakıyım kütleyi hemen koyayimla olmaz temiz beslen adamakıllı gercek bir kütlen olunca cut atarsın.

Dost takma kimseyi kilon dusuk zaten yag yaksan daha kotu olur kutle koyarken tekrar alırsın yag oranını arttırmadan kütle koymaya bak sen yavas yavas olur her şey bir anda yag yakıyım kütleyi hemen koyayimla olmaz temiz beslen adamakıllı gercek bir kütlen olunca cut atarsın.
Hocam peki nasıl beslenebilirim ne yiyebilirim mesela günlük 250 gram tavuk göğsü ve 4 yumurta yiyordum. ha birde okulda vs ne yiyebilirim?

Hocam peki nasıl beslenebilirim ne yiyebilirim mesela günlük 250 gram tavuk göğsü ve 4 yumurta yiyordum. Ha bir de okulda vs ne yiyebilirim?

Okulda dışarıdan yeme evden sadece yagsız pirinc pilavı gotursen bile olur tavuk pilav goturebilirsin o yoksa kucuk sekersiz fındık ezmeleri var onlardan yiyebilirsin en kötü ekmek icine 1-2 tane yumurta koyarsın parcalarsın onu yersin arastırınca cok şey var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okulda dışarıdan yeme evden sadece yagsız pirinc pilavı gotursen bile olur tavuk pilav goturebilirsin o yoksa kucuk sekersiz fındık ezmeleri var onlardan yiyebilirsin en kötü ekmek icine 1-2 tane yumurta koyarsın parcalarsın onu yersin arastırınca cok şey var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlaşıldı hocam peki ne kadar bir süreçle bulk yapmam gerekir örneğin 10 kilo 5 kilo alınca vs bırakıp cut yapmak.

Anlaşıldı hocam peki ne kadar bir süreçle bulk yapmam gerekir örneğin 10 kilo 5 kilo alınca vs bırakıp cut yapmak.

Ben 6 ay clean bulk yapmıstım cok agır bir sekilde yemen gerekiyor ama yag almadan temiz bir sekilde yapman gerek 6 ayda 20 kilo alabilmistim yag oranımı hiç arttırmadan bunu senin belirlemen gerekir ama 5-10 kiloda olacak is degil maalesef 80 hatta buyuk kutleli bir vucudum olsun diyorsan 90 kilolara kadar yapman gerekir.

Ben 6 ay clean bulk yapmıstım cok agır bir sekilde yemen gerekiyor ama yag almadan temiz bir sekilde yapman gerek 6 ayda 20 kilo alabilmistim yag oranımı hiç arttırmadan bunu senin belirlemen gerekir ama 5-10 kiloda olacak is degil maalesef 80 hatta buyuk kutleli bir vucudum olsun diyorsan 90 kilolara kadar yapman gerekir.

Son olarak besin makrolarını nasıl hesaplayabilirim? Sizi de yordum kusura bakmayın 😅

Son olarak besin makrolarını nasıl hesaplayabilirim? Sizi de yordum kusura bakmayın 😅

Yok estagfirullah hocam sorun degil o konu hakkında maalesef pek bilgim yok ben yaptığım zaman hiç oyle seylere girmedim Allah ne verdiyse temiz beslendim genetigimde yag tutmadıgım icin yag oranım hep dusuktu ama YouTube'da internette birazcık arastırırsanız cok secenek vardır.

Yok estagfirullah hocam sorun degil o konu hakkında maalesef pek bilgim yok ben yaptığım zaman hiç oyle seylere girmedim Allah ne verdiyse temiz beslendim genetigimde yag tutmadıgım icin yag oranım hep dusuktu.

Teşekkürler hocam ilginiz için definasyon yapsaydım hata yapıyor olacaktım iyi ki merak edip konu açmışım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı