Rehber Definasyon Nedir ve Nasıl Yapılır?

Önemli değil hocam. 11 kilo yağ var vücudumda 5 6 kilo yağ versem fazlasıyla yetecek. Sınava hazırlanıyorum 150 gr ve aşağısı karbonhidrat çok halsizlik ve yorgunluk yapıyor. 100 gr karbonhidrat ile 1 buçuk ayda 6 kilo yağ kaybetmek mumkunmu acaba? 150 protein 100 karb 50 de yağ 1400 kalori civarı yapıyor. Bazal metabolizmanın da altında kalıyor kastan yemez mi vücut? Kreatin karnitin Omega 3 multivitamin ZMA whey sitrülin de kullanıyorum. Şu sıralar dediklerimi almaya başladığından beri yorgunluk azaldı ama yine de antrenmanda göz kararması oluyor setten çıkınca onun için de pre alacağım başka bir tavsiyeniz var mı yazdıklarıma göre, teşekkürler.

1000 kalori açık verirseniz 1.5 ayda bence güzelce 6 kilo verirsiniz. Kas kaybetmek öyle kolay değil ama yine de fazla kalori vermeyin. 1000 kalori açık bile fazla sayılabilir.

1000 kalori açık verirseniz 1.5 ayda bence güzelce 6 kilo verirsiniz. Kas kaybetmek öyle kolay değil ama yine de fazla kalori vermeyin. 1000 kalori açık bile fazla sayılabilir.
2600 2700 civarı tdee çıkıyor 1700 işimi görür o zaman değil mi

2600 2700 civarı tdee çıkıyor 1700 işimi görür o zaman değil mi?

Bir de haftada 5 6 gün antrenman atıyorum antrenman sonlarında 15 dk kardiyo haftalık en az 2 saat kardiyo yapıyorum.

Son düzenleme:
2600 2700 civarı tdee çıkıyor 1700 işimi görür o zaman değil mi

Bir de haftada 5 6 gün antrenman atıyorum antrenman sonlarında 15 dk kardiyo haftalık en az 2 saat kardiyo yapıyorum.
Evet işini görür. Kardiyoyu biraz daha arttırmak işine yarayabilir.

Hocam ben 88 kiloyum %23 yağ oranım var yağsız ağırlığım 68kg. Verdiğiniz orana göre 61gr yağ almam lazım günlük. Peki daha az/fazla alırsam ne olur?

Hocam ben 88 kiloyum %23 yağ oranım var yağsız ağırlığım 68kg. Verdiğiniz orana göre 61gr yağ almam lazım günlük. Peki daha az/fazla alırsam ne olur?
50'ye de düşürebilirsiniz pek sorun olmaz. Vücudumuz yağa da ihtiyaç duyuyor yağ almamak sağlıksız, fazla yağ ise diyetinizi zorlaştırır.

50'ye de düşürebilirsiniz pek sorun olmaz. Vücudumuz yağa da ihtiyaç duyuyor yağ almamak sağlıksız, fazla yağ ise diyetinizi zorlaştırır.

Peki günlük ne kadar karbonhidrat almalıyım ortalama 130 140 alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…