Definasyonda 1.5 ayda 5 kg kaybı sonrası gözle görülür fark yok

cobainefe

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süre önce gym'e gidiyordum fakat 0 kalite beslenme ile. Bırakınca ister istemez vücut skinny fat oldu. Definasyon yapıyorum yaklaşık 1,5 ay oldu, 75'ten 70'e düştüm fakat gözle görülür bir fark göremiyorum, aynı gibiyim. Acaba beslenmemde bir yanlışlık mı var? Günde 2 öğünüm var; ilk öğün öğlen 12.00'de 80 g çiğ pirinç, 250 g çiğ tavuk; ikinci öğünüm spordan sonra akşam 21.00'de 250 gr çiğ tavuklu salata. Herhangi bir başka tükettiğim hiçbir şey yok. İdman kaliteli geçiyor, haftada en az 3 gün yüksek eğim hafif tempo cardio yapıyorum. Velhasılkelam verecek tavsiyeleriniz varsa okumak isterim dostlar.

Çok az besleniyor gibisin yağ 0 herhalde carbda artır bence kas yapma odaklı çalış bende senin gibi yapmıştım 3 ay boyunca incecik olarak kaldım başlangıç ağırlıkarım bazı hareketlerde düştü bile tartıda 3 kg kas kaybettim olark gözüküyordu tabii yag orani 24'ten 13'e düştü ama güçsüz ve iyi gözükmüyordum ben hızlı kilo vermek acele etme genel ne yiyorsan biraz daha az ye daha temiz beslen 2500KCAL gerekiyorsa 2300 gibi bir değer al 2 hafta sonra 2100 ufak ufak düşür
Ve benim gibi aşırı abartılı 1 saatlik 700kcallık cardiyoalr yapma 20 25 dk antreamn sonrası yeterli diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı