Çözüldü "Değer oluşturulamıyor: Kayıda yazma hatası"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar,
Windows Defender'ı kapatmak için "Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender" bu yolu izledim ve DisableAntiSpyware dosyasını gördüm. Kendiliğinden vardı. Sonra üstüne tıkladım değeri değiştirmek için fakat bu sonuca ulaştım: "Screenshot". Sonra kendim oluşturayım dedim onda da: "Screenshot" bu sonuca vardım. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ve internette çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• ss1.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 682
  • ss2.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 646
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"Denetim Masası > sistem ve güvenlik > Windows güvenlik duvarı" buraya geldikten sonra sol tarafta güvenlik duvarını kapatma var.

)Burada hepsini kapattım.

Ve yeniden başlattım daha da açılmadı.
Başka hiç bir antivürüs yüklü değil. Ama hallettim kapattım Defender'ı. Konu kilitlenebilir.

"Denetim Masası > sistem ve güvenlik > Windows güvenlik duvarı" buraya geldikten sonra sol tarafta güvenlik duvarını kapatma var.

)Burada hepsini kapattım.

Ve yeniden başlattım daha da açılmadı.

Çözüm
Benim de 2022 yılında işime yarıyor şuan çözümü yazman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…