Değerli madenlerde sert düşüş!

Makaleler
13
Yer
Antalya
Daha dün 30k kar içinde yüzerken tüm kar eridi gitti. Aylarca çıkmasını bekle 6 saatte her şeyi hiç etsin.

Screenshot_20260130_212012_TradingView.jpg

Normal hocam. Yükseltip altını gümüşü sattırıyorlar sonra düşüyor. Her zaman böyle bu işler.
Geçmişe bakarsak 1 gün içerisinde hiç bu kadar sert düşüşü yok. Aylık kapanışı kötü yaptı. İllaki çıkacak yine rekorlar kıracak ama güvenilirliği azaldı. Bitcoin'de böyle sert düşüş görmeye alışık genelde insanlar. Değerli madenlerde böyle yaparsa vay halimize. :D

Geçmişe bakarsak 1 gün içerisinde hiç bu kadar sert düşüşü yok. Aylık kapanışı kötü yaptı. İllaki çıkacak yine rekorlar kıracak ama güvenilirliği azaldı. Bitcoin'de böyle sert düşüş görmeye alışık genelde insanlar. Değerli madenlerde böyle yaparsa vay halimize. :D

Bu yükseliş zaten normal bir yükseliş değil piyasayı pumpluyorlar hocam 1 günde bu kadar çıkması normal mi sence?

Gümüşü sat demiştim kuzenime. Yok daha da fırlayacak demişti. Sanırım battı. Geçmiş olsun hocam.
Batılacak bir durum yok hocam. 1-2 haftaya aynı seviyeye gelir.

Gümüşü sat demiştim kuzenime. Yok daha da fırlayacak demişti. Sanırım battı. Geçmiş olsun hocam.

Ben 65 TL de iken aldım hala kardayım da. Tabii insan yine de şey oluyor 30K kardan 10'a düşmek üzdü.

Bu yükseliş zaten normal bir yükseliş değil piyasayı pumpluyorlar hocam 1 günde bu kadar çıkması normal mi sence?

Batılacak bir durum yok hocam. 1-2 haftaya aynı seviyeye gelir.

Hocam 1 günde hiçbir zaman %40 yükselmedi grafiğe bakarsan anlaşılıyor. Şu anki düşüş'ün ne kadar kötü olduğunu.

Screenshot_2.png

Ben 65 TL de iken aldım hala kardayım da. Tabii insan yine de şey oluyor 30k kardan 10'a düşmek üzdü.

Hocam 1 günde hiçbir zaman %40 yükselmedi grafiğe bakarsan anlaşılıyor. Şu anki düşüş'ün ne kadar kötü olduğunu.

Eki Görüntüle 2650715

Bende onu anlatıyorum zaten ya hocam. Normal yükseliş olmadığı için bir anda patlıyor piyasa. Piyasa genelde bu şekilde işler.

Örnek adamlar 6500'den altınları her yerden toplar. Piyasa uçar sonra hepsini satarlar altın düşer o dip yerden tekrar alırlar olay bu. Kısaca yapay yükselme olduğu için düşüşte bu kadar fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı