Daha dün 30k kar içinde yüzerken tüm kar eridi gitti. Aylarca çıkmasını bekle 6 saatte her şeyi hiç etsin.
Geçmişe bakarsak 1 gün içerisinde hiç bu kadar sert düşüşü yok. Aylık kapanışı kötü yaptı. İllaki çıkacak yine rekorlar kıracak ama güvenilirliği azaldı. Bitcoin'de böyle sert düşüş görmeye alışık genelde insanlar. Değerli madenlerde böyle yaparsa vay halimize.Normal hocam. Yükseltip altını gümüşü sattırıyorlar sonra düşüyor. Her zaman böyle bu işler.
Geçmişe bakarsak 1 gün içerisinde hiç bu kadar sert düşüşü yok. Aylık kapanışı kötü yaptı. İllaki çıkacak yine rekorlar kıracak ama güvenilirliği azaldı. Bitcoin'de böyle sert düşüş görmeye alışık genelde insanlar. Değerli madenlerde böyle yaparsa vay halimize.![]()
Batılacak bir durum yok hocam. 1-2 haftaya aynı seviyeye gelir.Gümüşü sat demiştim kuzenime. Yok daha da fırlayacak demişti. Sanırım battı. Geçmiş olsun hocam.
Gümüşü sat demiştim kuzenime. Yok daha da fırlayacak demişti. Sanırım battı. Geçmiş olsun hocam.
Bu yükseliş zaten normal bir yükseliş değil piyasayı pumpluyorlar hocam 1 günde bu kadar çıkması normal mi sence?
Batılacak bir durum yok hocam. 1-2 haftaya aynı seviyeye gelir.
Ben 65 TL de iken aldım hala kardayım da. Tabii insan yine de şey oluyor 30k kardan 10'a düşmek üzdü.
Hocam 1 günde hiçbir zaman %40 yükselmedi grafiğe bakarsan anlaşılıyor. Şu anki düşüş'ün ne kadar kötü olduğunu.
Eki Görüntüle 2650715
Evet tam alım fırsatı aslında. YTD. Tabi para yok alacak o ayrı konu maaşa daha çok var.Nasıl alacağız yenilerini diye kara kara düşünüyordum iyi oldu.
Daha dün 30k kar içinde yüzerken tüm kar eridi gitti. Aylarca çıkmasını bekle 6 saatte her şeyi hiç etsin.
Eki Görüntüle 2650706
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.