Değişik hikayeler yazın

KralTektir

Picopat
Katılım
21 Nisan 2021
Mesajlar
368
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Buraya değişik hikayelerinizi, komik anılarınızı yazabilirsiniz. Ben başlıyorum.

Tatilde cola almıştım, o Antalya sıcağında buzlu güzel kolamı yudumlarken bir arı geldi. Saldıran arılardan hoşlanmam ve bana saldıran bir arı olursa zaten neyse oraya girmeyelim devam edeyim kola bardağına yanaştı ve kenarına konan arı bana bakış atmasından sonra içebilir miyim abi der gibi baktı. Be nde içmesine izin verdim. Colayı içerken fotosunu çekip Instagram'a da attım. Neyse, arı gitti. Bu da değişik bir hikaye oldu. Niye yazdım, ben de bilmiyorum ama sizin de değişik hikayeleriniz varsa yazın.
(Bu arada otel her şey dahil idi ve öyleler. Colaya para vermedim)
 
Değişik hikayeler 😎
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Eskiden yazmış olduğum fantastik temalı bir hikayenin girişenden alıntıladım.

"Gökyüzünde ay ve yıldızlar bile görünmüyor, o sessiz gece gitgide karanlığa boğuluyordu.

Citadel muhafızları sokaklarda devriye gezerken meşale kullanmak zorunda kalıyordu. Lakin her gece balkonumu ziyaret eden adam ışığa pek de ihtiyaç duymuyordu adının Aikanaro olduğunu öğrendim ve karanlıkta da ışıkta olduğu kadar iyi görebildiğini söyledi sadece geceleri ortaya çıktığını düşünürsek, bu mükemmel bir yetenekti.

Yardımcıma onu yanıma çağırmasını söyledim ve ilk bakışta tedaviye ihtiyacı olduğunu düşündüm. Solgun bir hali, ve yakışıklı yüzünde sanki tarifsiz bir acıya maruz kalıyormuşçasına bir ifade okunuyordu. Gözlerinin altındaki karanlık halkalar, tükenmişliğini gösteriyordu fakat tetikte, gergin ve neredeyse çıldırmış gibiydi. Hasta olduğu konusunda ki kanımı çabucak ortadan kaldırdı ve özel bir şey hakkında konuşmak istedi..."
 

Geri
Yukarı