Değişik rüyalar görmek

Birisi42

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Mars
2 gün önce rüyamda TYT ve AYT'ye giriyordum. Sadece İngilizce'de 1 yanlışım vardı. 1500 küsurüncü olmuştum. Tam tercih yapacakken uyandım. Sonra geri daldığımda ise maçta penaltı olduğunda herkes kalecilerin üstüne biniyordu. Herkes uzun eşek oynuyordu penaltı olduğunda resmen.

Gerçekten böyleydi. Uydurmadım.

2 gün önce rüyamda TYT ve AYT'ye giriyordum. Sadece İngilizce'de 1 yanlışım vardı. 1500 küsurüncü olmuştum. Tam tercih yapacakken uyandım. Sonra geri daldığımda ise maçta penaltı olduğunda herkes kalecilerin üstüne biniyordu. Herkes uzun eşek oynuyordu penaltı olduğunda resmen.

Rüyaların mantıklı olmasını beklemek saçma değil mi?

Ben de müstehcen rüya sandım ondan konuya girmiştim 😁 Ben de son zamanlarda siyah beyaz rüya görüyorum.
Azrail icraat de.

Ben de babamın öldüğünü görüp ağladığımı görmüştüm. Ama şuan boş boş gülüyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı