Deji Batarya iyi midir?

Çok iyi işler çıkaran bir firma genel olarak. Kullanıcı memnuniyetide güzel. Hatta bazı modellerde orijinal pilden daha iyi bir performans sergiliyor.

iPhone 6 telefonum artık yetersiz güç verimliliğinden aniden kapanıyor. Deji iyi midir?

Abicim ben sana şunu söyleyeyim bak belki güzeldir ama o riski almaya değmez. Benim iPhone 7'im batarya takılırken çöp oldu telefonculara da güvenilmiyor. En iyisi gidip orijinal taktırmak, hem bir kere Deji taktırdıktan sonra serviste parayla bile değiştirtemiyorsun.

Yan sanayi bataryalar içinde iyilerdendir hocam. iPhone 6 zaten artık miadını doldurdu sayılır, orijinal bataryaya o kadar yüksek ücret ben olsam ben de vermezdim. Deji takabilirsiniz, kısa vadede problem yaşamazsınız.

@levent01 kendim takabilir miyim bu bataryayı?

Tek dikkat etmen gereken tek nokta ekranı kendine doğru değil dizüstü bilgisayar gibi açman gerekiyor. Yoksa kamera, kulak hoparlörü gibi ön panelin flex kablosunu koparırsın. Bir daha söyleyeyim ekranı gelen öpücük ile vidaları söktüğün kısımdan hafif kaldır ve plastik parçalar ile (hatta makine için olan perde korniş düğmesi) yavaş yavaş etrafını kaldır ve dizüstü açar gibi aç hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

iPhone 6S cihazıma kendim taktım 6 aydır kullanıyorum. Telefonla o kadar uğraşmama rağmen bayağı uzun süre götürüyor eski bataryasına göre inanılmaz bir artış oldu. Öneririm rahatlıkla alabilirsiniz.
Batarya değişim videosu YouTube'da var izleyip öyle yapın kendiniz yapacaksanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı