Deliriyor muyum?

Üst komşu dizi izliyor kafaya takmayın. Kağıt gibi duvarlar sayesinde 2 kat yukarının televizyon sesi bana geliyor geceleri. Tıpkı böyle inceden bir uğultu gibi. :D
Kelke
Ses kayıttan müzik geliyor uzaklardan diye anladım ben dinleyince. Bazen bende halüsinasyon görüyorum olur böyle şeyler takma kafayı yaşında genç ergenlikte olur böyle şeyler.
Takılmayacak bir şey değil. Ama kendimden eminim akli sağlığım konusunda. Neyse ki bugünde delirmedik :D O ses bir yerlerden geliyor olmalı.

Uğultu sesi var. İnce yan flüt sesi gibi. Biraz kaval sesine de benziyor. Ama inişli çıkışlı. Cidden biri çalıyor gibi. Belki de rüzgar sesidir. Doğa en büyük müzisyen zaten.

Pencere varsa belki ondan kaynaklı olabilir, rüzgar esince sürtünmeden dolayı oluyordur belki. Ya da evde ki bir cihazdan dolayı da olabilir, sesin kaynağını bulmaya çalışın. Ne kadar süre boyunca devam ediyor bu ses ? siz her zaman sabah saatlerin de oluyor ama bugün ilk defa busaatlerde oldu dediniz. Kaydetmeyi beklemiyor olacağınızdan dolayı burada bir mind (devamını yazarsam ban) var. Uzun süreli oluyor ise bu iyi bi şey, sesin kaynağını bulmanız açısından.

"Ğığıı ğığıı" diye bir ses var başta 3-4 saniye duydum. Sonra bir iki saniye ara, sonra yine 3-4 saniye ses. Köpek, çakal uluyordur belki.

Sizde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü attığınız kayıtta bahsettiğiniz türden bir müzik var. İşin garip tarafı bu sesin 5 aydır geldiğini söylemeniz. 5 aydır bu sesi kim veya ne çalıyor olabilir? Evdeki birileri o müziği alarm mı yapmış anlam veremedim :kararsız:. Evde o müziği çalabilecek bir cihaz var mı? Daha da önemlisi ev sakinlerine anlattınız mı bu olayı?

Ses net bir şekilde var. Hatta kesilmeden belli bir ritimle çalıyor. Ürkütücü bir ses ama hep böyle olmasının illa ki bir sebebi vardır. Araştıralım belki belli bir nedeni vardır.

Diziyi izlemediğim için bilmiyordum. Açtım harbiden çalan müzik ile videonuz aynı. İlginç geldi şimdi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı