Deliriyor muyum?

Pencere varsa belki ondan kaynaklı olabilir, rüzgar esince sürtünmeden dolayı oluyordur belki. Ya da evde ki bir cihazdan dolayı da olabilir, sesin kaynağını bulmaya çalışın. Ne kadar süre boyunca devam ediyor bu ses ? siz her zaman sabah saatlerin de oluyor ama bugün ilk defa busaatlerde oldu dediniz. Kaydetmeyi beklemiyor olacağınızdan dolayı burada bir mind (devamını yazarsam ban) var. Uzun süreli oluyor ise bu iyi bi şey, sesin kaynağını bulmanız açısından.
Camdan olabilir mi diye düşünmeye başladım. Çünkü dün camı açtığımda ses gitmişti. Ama sanki rüzgarla da çıkçak bir ses değilmiş gibi.
Bunun başka bir remixi sanırım. :kararsız::D
Aynen benziyor :)

Yada "dıığdııın dııı" ney sesleri geliyor.

Belki yalnızca sen duyuyorsundur, bir dönemi atlatmak üzeresindir. :)

hqdefault.jpg

Geçen babamla konuştum. Bahsederken o da cümleye atladı ve duyduğunu söyledi. İkimiz biraz kafa yorduk. Tahminde bulunduk.
Şimdi bizim bina ikiz villa. Diğer oturanlar teyzem ve eniştem. Eniştemin alarmı olabileceğini düşündük. Dün saat 15.30 gibi bidaha geldi ses. Ben de gittim enişteme anlattım. Sesin sahibi oymuş :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı