Dell 15R 5521 Mac OS X Mavericks problemi

ekkontenjan

Hectopat
Merhabalar aranıza yeni katıldım ancak biraz bilgisizim. Sürekli olarak bu forumu takip etmekteyim ancak benim gibi sorunu olan bir kaç arkadaş dışında kimseyi göremedim. Öncelikle şunu belirtmek isterim, masaüstü bilgisayarıma Usb den boot ettim ve sistemi kurma aşamasına geçebildim ancak masaüstüne Mac OS X kurmayı istemediğim den çıkış yapıp Dell marka Laptopuma kurmayı denedim ve Boot ettikten hemen sonra, sistem resimde görüldüğü gibi bana bir hata verdi ve bir türlü çözemiyorum. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

- - - Güncellendi - - -

Bu görüntüden hemen sonra sistem siyah ekrana düşüyor ve çalışma hızı yavaşlıyor. Siyah ekran da uzun süre beklememe rağmen hiç bir şey olmuyor. Tekrar reset atmak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin optimus özelliği var mı? Eğer laptopta bir tümleşik bir de harici ekran kartı varsa şu an için Mavericks kurma şansınız yok. Kurulumu yapsanız bile ekran kartlarını tanıtamazsınız.

"Benim gibi sorun yaşayan görmedim" demişsiniz ama forumda herkes sizinle aynı sorunu yaşadığı halde araştırma konusunda herkes gibi gerektiğini yapmıyor. Neyse ki bizim görevimiz zaten sizin yerinize araştırıp uygun cevabı vermek.

Siz de herkes gibi IOBluetooth kısmında takılmışsınız. Bu da demek oluyor ki ekran kartı sorunu olmuş. Ek olarak çok fazla SMC hatası var. VT-D açık olabilir. dart=0 komutu ekleyin boot ederken. Yine takılırsa Transmac ile USB belleği açın ve S/L/E içinden NVDA Kext'lerini silin.

Ek olarak soru sorarken lütfen donanım özelliklerinizi belirtin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı