Dell 7567 FPS Sorunu

Herşey full ayarda lol de de cs go da da fakat fps 200 de kalıyor hala. Benim anlamadığım olay sürekli fps 200 de oluyor ne yaparsam yapayım ne azalıyor ne yükseliyor.

LOL zaten ekran kartın için çok hafif kalıyor ne yaparsan yap çok değişmez, HDR ile 4K dene belki fark erder biraz. CS GO'da durum nasıl bilmiyorum. Oyun içi ekranından FPS ayarlaması yapılıyor olması lazım.

Bilmiyorum ya her şeyi denedim olmuyor deliricem. Ekran kartı iyi donarak oynuyorum oyunları.

Sadece sağ tık sorununu çözüyor. Bataryaya tıklayınca oluşan donma sorunu çözülmüyor.

Konu da türbeye döndü. Laptopunda sorun olan buraya geliyor. Kaldırdım sabitten...

FPS yüksek olmasına rağmen şu takılma sorununu nasıl çözücem lütfen yardım.

Sağ tık sorununu nasıl çözdünüz yazarsanız sevinirim. Monster Abra A5 V12.1 kullanıyorum bende de var.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum bilgisayarı aldığımdan beri 7700HQ 16GB 1050Ti modeli, lisanslı Windows her şey güncel sıfırdan kuruluma kadar denedim her oyun çok iyi performans veriyor CS:GO da çok iyi performans veriyor fakat yalnızca CS:GO'da dakikada bir FPS dibi buluyor sonra artıyor anlık takılma şeklinde oluyor, rekabetçi modda sinir bozucu bir durum.

Arkadaşlar tüm dell inspironu olanlara sorum, RAPİD STORAGE VE DELL ASİST UYGULAMALARI YÜKLÜ MÜ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…