jxorz
Megapat
- Makaleler
- 1
Hocam ek olarak performans bakımından durumu nedir? Bilgisayar oyunlarda ve boşta iken fan hızı ve işlemci değerleri ne kadar?
İnternette karşılaştırmaları var. Bazı oyunlarda fark var ama genel olarak bi kaç fps oynuyor.
Bu arada youtubeda da ayrıntılı incelemeleri ben bi kaç video izledim fan sesi yüksek ki zaten her oyuncu laptopta oluyormuş. Onun dışında hiç ısınma ve performans sorunları yokmuş.
Performans bakımından beni üzmeyen bir cihaz diyebilirim. i5 olması sizi yanıltmasın, oyun için çok yeterli bir işlemcidir kendisi. Fana gelecek olursak normal kullanımda aşırı sessiz bir bilgisayar.
Boşta iken: (BIOS 1.2.0'da boşta sıcaklık 57-58 dereceyi buluyordu)
%100 kullanımda işlemci sıcaklığı: (3.09 GHz TurboBoost)
Monster'ın GTX 960M modelini kullandım. Performansı gayet iyiydi. Benim tercihim Dell olurdu. Ama GTX 960M kötü ekran kartı gibi söylemenize gerek yoktu. Halen güçlü bir kart.
Hocam ben kötü bir kart demedim ki? Bu arada "yanından geçemez" sözümün hala arkasındayım. 2015'te çıkan bir kart ile 2017'de çıkan bir kartı(dizüstüler için) karşılaştırmak bence mantıksız. Pascal mimarisi Maxwell'in sunamadığı bir çok yeniliği bizlere sunuyor bunu unutmamak lazım.
Saygılar