Rehber Dell 7577 Adaptör Değişimi ve KoçSistem İncelemesi

Hocam ben 3 aydır kullanıyorum 7577 8 gb 1050 ti li versiyonu merak ettiğin nedir sor söylerim.
Hocam ürün nasıl herhangi eksi yönü var mı ışık sızması, adaptör sorunu vs. Ben Dell ile Monster Abra a5 v13.3 ile arasında kaldım. Monster bence daha bir avantajlı işlemcisi yeni nesil. Ürün yeni o yüzden Monster'a sıcağım. Sizin öneriniz ne olurdu?

Hocam ben 3 aydır kullanıyorum 7577 8 gb 1050 ti li versiyonu merak ettiğin nedir sor söylerim.
Hocam isinma problemi yasiyor musun herhangi bir sıkıntı oldu mu simdiye kadar? Ben de laptop alacağım ama simdiye kadar en serin calisan laptop olarak Lenovo da karar kildim sizin gorusleriniz benim icin cok onemli.

Hocam isinma problemi yasiyor musun herhangi bir sıkıntı oldu mu simdiye kadar? Ben de laptop alacağım ama simdiye kadar en serin calisan laptop olarak Lenovo da karar kildim sizin gorusleriniz benim icin cok onemli.
Bütçe nedir?

Ben bu leptop u neden aldım.
1- Aldığım dönemde F/P ürün idi 3800 tl ye aldım. Muadil markaların 1050 li versiyonları bile 4000+ idi.
2- Asus model unuttum tam model veremeyeceğim. Tek fan ile soğutma sağlanıyordu ve sadece 250 GB SSD ile veriliyordu.
3- Monster abra da batarya söktüğünde leptop dengede duramıyordu bir ayağını bataryaya koymuşlar bu ufak bir problem lakin 2 arkadaşım sürekli mavi ekran alıyorlardı donanımsal sıkıntılı falan dediler ben direk eledim.
4- HP ve MSI markalara da baktım i5 versiyonlu sadece sabit diskli satılıyor ve fiyatları bu markadan çok daha pahalı idi.
7700 HQ ısınıyor hocam ama leptop bunu sana nasıl yansıtıyor o önemli. Bu markalar nasıl soğutma çözümü uygularsa uygulasınlar 85 C gören işlemciyi 65 C ye çekemezler aralarında 3-5 C oynar. Bu leptop da yüke girince ısınıyor fan sesi de var bilgin olsun ama hangi markadan alırsan al o fan sesini duyacaksın. Lakin ısısı bir kere seni zerre rahatsız etmez soğutma çıkışları elinin en az belkide oyun oynar iken hiç değmeyen yerinde WASD nin altı buz gibi maus tutan el tarafında çıkış kanalı yok elini terletmez.
Eksileri yok mu ? tabi ki de var.
1- Adaptör çıkmazı. Değiştirme sorunsalı.
2- Batarya çıkmıyor. Bu sorun göreceli.
3- RAM eğer ki 8 GB olanını alırsan benim gibi 4+4 şeklinde ve ileride yükseltme yapmak istediğinde daha pahalıya mal olması tek 8 GB RAM olsa daha uygun fiyata temin edilebilir.
SSD-HDD-yazma okuma
7577 nin ısınan bölgesi
işlemci ekran kartı ısı paylaşabilirim var mı başka bir sorun.

Cift fan ve farkli ısi petekleri kullaniyor mu? Yani GPU ve CPU icin sogutucular 2 ye ayrilmis biri sagda digeri solda istiyorum. Isi borulari ayni yoldan gecip isi alisverisin de bulunabilir bu da kabul edilebilir.

Şu dönemde sanırım Monster'ın bu modelini almak daha mantıklı üstelik Technopat Haziran Ayı Tavsiyelerine de girmiş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180621-174359.png
    113,9 KB · Görüntüleme: 172

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…