Rehber Dell 7577 Adaptör Değişimi ve KoçSistem İncelemesi

Tam istedigim gibi sagolun.
Hocam 8000 serisi CPU ları da araştır 7000 serisi CPU ile karşılaştır. Kafanı karıştırmak istemem lakin performans farklarını bilerek kararını ver.

Son düzenleme:
Hocam 8000 serisi CPU ları da araştır 7000 serisi CPU ile karşılaştır. Kafanı karıştırmak istemem lakin performans farklarını bilerek kararını ver.
Benim sıkıntım performans degil hepsini iyi biliyorum tek sıkıntım kalite ve sogutma.

Yeni 7577 üreteceklerini sanmıyorum, aynı kasayı farklı bir adla tekrar sundular. @24099

[ İyi günler, 1050ti ekran kartlı Dell 7577 dizüstümün şarjı oyun oynarken azalıyor prize takılı olduğu halde, 180W adaptör ile bu sorun çözülüyormuş. 130W olan adaptörü 180W adaptör ile değiştirmek istiyorum. Yapmam gerekenler hakkında yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar. ]

Merhaba, bende twitterdan böyle bir mesaj gönderdim.

[ Merhaba, Inspiron 15 7577 Gaming serisi bilgisayarlar daha küçük ve hafif bir adaptör kullanımı için hibrit güç modunu destekleyecek şekilde tasarlandı. Hibrit güç özelliği, yoğun güç tüketen grafik ve işlemci yoğun oyunlar gibi işlemler sırasında güç tüketimini pil ve adaptör arasında düzenleyerek sistemin performanstan ödün vermeden çalışmasına destek verir. Bu durum tamamen sistem tasarımıyla ilgilidir ve herhangi bir performans kaybına yol açmaz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi, teknik destek ve talepleriniz için çağrı merkezimize 0850 252 3355 numaralı hattan ulaşabilir ya da destekplaza@kocsistem.com.tr adresine e-mail yollayabilirsiniz. Mutlu günler dileriz. ]

Böyle bir cevap aldım. Şimdi ne yapmalıyım karar veremedim. Bu hibrit dedikleri şeyle devam edeyim sanki bu bataryamı çok hızlı öldürcek gibi duruyor yada 180W adaptörü mü almalıyım.

Teşekkürler, iyi günler.

İşinize engel oluyorsa şarjın da azalması servise belirtip değişim isteyin, olmuyorsa 130 W ile de devam edebilirsiniz.

Merhaba,

29.06.2018 cuma günü saat 15:45 de mesaj geldi "... cihazınız kayıtlardaki adrese gönderilmiştir" diye. Acaba kargo ne zaman elime geçer tahmini? Adres İstanbul Bahçelievler.

Teşekkürler, iyi günler.

@34PCkopat size de kargo takip kodu vermemişlerdir muhtemelen, benim kargom UPS ile geldi siz de UPS'ten başlayarak kargo şubelerini arayıp adınıza kargo var mı sorgulatın. Alabiliyorsanız kargo takip kodunu da alın ki kargocularla uğraşmak zorunda kalmayın.

Şimdi hatırladım, servislerinin İstanbul'da olduğunu söylemişlerdi bana. Hızlı gelmesi lazım yani.

Hocam oyunlarda drop yiyor muydun. 180 ile değişince sorun düzeldi mi ? bi de ısı göstergerleri şu mevsimde cpu 97, gpu 82 normal mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…