Rehber Dell 7577 Adaptör Değişimi ve KoçSistem İncelemesi

Drop yediğimi hatırlamıyorum, yeseydim acele ederdim adaptör işinde ama CPU sıcaklığı fazla, hangi oyunda görüyorsunuz bu değerleri? @cetinnkaya

Genelde çoğu oyunda. Örnek vermek gerekirse just cause 3, gta V, witcher 3 .. İşin garibi ets 2 de bile drop yiyorum çok ilginç. bak mesela 15 dk just cause oynadıktan sonraki değerleri göstereyim sana ..

Servis işine kim bakıyor? KoçSistem mi?

aynen koç sistem. Ama şöyle bir şey var. ben bu pcyi şubatta aldım. Mayıs ayına değin rahatça oynuyordum oyun. Ama ağır oyun olarak sadece witcher vardı. o zamanlar drop düşüşü falan yoktu. Bu sorun haziran ayıyla beraber olmaya başladı. Şimdi her oyunda oluyor. Sizdeki gibi şarj olmama veya şarj azalma sorunu yoktu ve hala yok. Acaba diyorum sıcaktan mı oluyor. ya da fan kanalları mı tıkandı.

Dediğiniz gibi tozdan olabilir ama kasasını açmak Çin işkencesi. Servise gönderin onlar temizlesin.

Peki sizce soğutucu almam gerekir mi ? ısı değerleri için

Ben aldım da çok bi' fark olmadı. Fanların kapanmasını engelliyor yatağa falan koyduğumda, başka bir yararı yok.

Fanların altında olması büyük sıkıntı. şimdi bi deney yaptım. LAptopu kaldırarak oyun oynadım. fanlar açık kaldı hiç drop yemedim. İlginç. Sizce her ihtimale karşı yine de adaptör değiştireyim mi ?

1 hafta bilgisayarsızlığa katlanırım diyorsanız değiştirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…