Rehber Dell 7577 Adaptör Değişimi ve KoçSistem İncelemesi

Maalesef, müşteriye güvenleri yok.

hocam demin aradım. Sistem değişmiş. Eskisi de bizde kalıyormuş. Değiştireceğim

Merhabalar. Bu değişim süreci hala görülebiliyor mu Çetin hocam. Bayram bitişine ben de bu olayı denemek istiyorum. GTX 1050 li bir sistemim var. Adaptör değişimi çok büyük bir değişim sağlar mı ?
Merhabalar. Bu değişim süreci hala görülebiliyor mu Çetin hocam. Bayram bitişine ben de bu olayı denemek istiyorum. GTX 1050 li bir sistemim var. Adaptör değişimi çok büyük bir değişim sağlar mı ?
Durum güncellemesi yapmış olayım. Benzer süreçte başvuru yaptım ve 1 gün sonra adaptörü elime aldım. Sadece adaptör veriliyor, güç kablosu gönderilmemiş. O da zaten alınabilir herhangi bir elektronik marketten. Oyun ve güç performanslarını ilerleyen zamanlarda paylaşacağım. Bana aras kargo ile gönderildi ona göre siz de takibini ordan isteyebilirsiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
An itibariyle benimde gtx 1050 inspiron 7577 modeli için 180 W adaptör elime ulaştı.Aslında yukarıdaki arkadaş gibi benimde şarjda azalma problemi yaşamıyordum.2 saat ağır yükte kullanmama rağmen şarj hala %100.Ben yedekte dursun misali şansımı denemek için talep ettim adamlar ikiletmeden direk gönderdi ve eski adaptörümde hala elimde talep etmediler.
Ben aslında şunun için talep ettim oyunlarda drop problemim var.Fps 70-80 iken birden 4-5 belki daha fazla takıldığı oluyor.Birazdan deniyeceğim acaba 130 W güç yetmediği için mi takılıyor bunu öğrenmiş olurum.

Öğrendiniz mi nedenmiş? Düzeldi mi 180w adaptörle?

Malesef düzelmedi.Eski 130 W devam ediyorum.180 W kuzu kuzu yatıyor.Ya satarım ya da yedekte bırakırım.

Benim işlemi yük altında taş çatlasın 80 e çıkıyor genelde yük altında 75 derece.Benim drop sorunumun işlemcinin ısınmasından kaynaklanmıyor.

merhabalar;
ben genelde bf serisini oynuyorum bende herhangi bir sıkıntı olmuyordu yalnız imkan varken 180 watt adaptör için talep oluşturdum bekliyoruz şuan. Eğer ısı sorunu yaşıyorsan ben notebook'u ilk aldığımdan beri linkdeki aparatlarla kullanıyorum gayet şık ve kullanışlı, hemde cantada taşıması kolay tavsiye ederim.

US $12.99 35% OFF|ORICO Aluminum Laptop Stand Portable Heat dissipation Foot pad for Notebook Universal Radiator-in Laptop Stand from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Arkadaşlar merhaba, 7577 için 180W güç adaptörü arıyorum ancak bulamıyorum. Artık piyasada yok sanırım. Eğer elinizde varsa benimle iletişime geçebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…