Dell 7577 alınır mı?

TheSylar

Kilopat
Daha fazla  
Oncelikle iyi günler Dell Inspiron 7577 i7 modeli su an 4100 TL bandinda ve bu bilgisayari almali miyim? Almamaliysam hangi laptop tavsiye edersiniz oyun icin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 7567 sini dusunuyordum bunun ciktigini gordum i7 ve 1050ti modeli gitti gidiyorda ve sinerji de 3950 tlye kadar dustu bi kere 7567 1 ceyrekte cikti ve o zamanin urunlerini kullaniyor fazla far olmasa da 7577 3.ceyrekte cikti parmak izi okumasi ve typ c girisi var goruntu kalitesi daha iyi ips ve de islemcisi daha hizli ben almani tavsiye ederim ben de dusunuyorum.

Sorun yok, oyuna engel değil! (y)
Gördüğüm kadarıyla TN yerine IPS panel var. Fakat bazı 7567 modellerinde de IPS ekran mevcuttu. Bazı konularda IPS, bazı konularda TN önde. Mesela TN panelde görüş açısı problemi var -ki zaten panelin özelliği o-, bazı IPS'lerde ise ışık sızması olabiliyor. Bu bilgisayarda öyle bir sorun olursa Dell ücretsiz değişim yapıyor zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı