Dell 7577 mi yoksa Abra A5 V13.3 mü?

Ücretsiz değişim yapıyorlar mı bilmiyorum ama sorunlu bi bilgisayar olduğu kesin. Dell kronik sorunları diye arattığımda ışık sızması, adaptör sorunu, aşırı ısınma vb. sorunları gördüm o yüzden soğudum. Alacağım bir ürün herhangi kronik bir sorunla geliyorsa ve bile bile 130w adaptörle satılıyorsa benim gözümde çok büyük bir eksidir.

Ücretsiz değişim yapıyorlar mı bilmiyorum ama sorunlu bi bilgisayar olduğu kesin. Dell kronik sorunları diye arattığımda ışık sızması, adaptör sorunu, aşırı ısınma vb. sorunları gördüm o yüzden soğudum. Alacağım bir ürün herhangi kronik bir sorunla geliyorsa ve bile bile 130w adaptörle satılıyorsa benim gözümde çok büyük bir eksidir.
Hocam şans işi bu her markada oluyor bunlar.Tüm markalarin sorunlarini aratırsanız laptop alamazsınız:) (Adaptör sorunu hariç onun hakkinda bir sey diyemicem)
Yani kasa kalitesinden alınmış özelliğe verilmiş.
Zaten kasa kalitesi olarak monster iyi degil herkes biliyor fakat yeni kasalar eski kasalara göre daha iyi yapmışlar alinabilir.

Tamam anladım sen Monster almayı düşünüyorsun daha fazla tartışmaya gerek yok bence. :D
Dell alacam kısmetse. Monster'i savunmam alacagim anlamına gelmiyor. Donanım özellikleriyle yükselmiş bir markanın özelliklerine şişirme diyorsunuz. Lafı attım kaçtım yapmayın. Bir şey yazacaksanız boş yazmayın bari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster kasa kalitesi üst düzey olmayabilir. Yeni seride daha kaliteli malzeme kullandıkları da görülüyor. Ayrıca Monster bu modelde daha iyi soğutma sağlıyor.

Yazdığın mesajlardan belli oluyor. :D
Dostum anlamıyorsun herhalde. Sebepsiz yere monsterı kötüleyip alacakların aklını karıştırmana karşı çıkıyorum, hem de övündükleri donanim özellikleri hakkında şişirme yaziyorsun. Kulaktan dolma bilgilerle geliyorsun yazıyorsun akli karışiyor milletin. Ha bide dell alacam fakat inanmıyorsan inanma, seni inandıracak degilim.
Monster kasa kalitesi üst düzey olmayabilir. Yeni seride daha kaliteli malzeme kullandıkları da görülüyor. Ayrıca Monster bu modelde daha iyi soğutma sağlıyor.
Aynen hocam. Ama ne desek boş anlamıyor arkadaş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı