DELL 7577 vs DELL G5 15 Monster Tulpar T5 V17.1

Cem Bey

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Yakın zamanda 1060 (1060 MAX-Q olabilir) ekran kartlı, 5-6 sene kullanabileceğim bir notebook almayı düşünüyorum ve üç model arasında çok kaldım. İlk seçeneğim DELL Inspiron 7577'nin 1060 ekran kartlı modeli, ikincisi DELL G5 15, üçüncüsü ise Monster Tulpar T5 V17.1 (eğer Monster almaya karar verirsem yükseltme yapacağım).

7577 modeli 7. nesil lakin listeye koymamın sebebi Vatan Bilgisayar'da satılmasıdır. G5'teki çekincem ise DELL dizüstü bilgisayarları internet üzerinden e-ticaret sitelerinden veya ufak bilişim firmalarından satın alanların çoğunlukla sıkıntılarla karşılaştığına şahit oluyorum. Monster'ın bu serisi hakkında da kullanıcı yorumlarına ulaşamadığım için kafamda net bir seçenek belirleyemiyorum.

Her birinizin tavsiyesi benim için çok önemli, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Not: Hem DELL hayranlığımdan, hem de çok köklü bir firma olduğundan dolayı DELL bana daha mantıklı geliyor. Monster'ı ise çok tanımıyorum, uzun seneler kullanabilirmiyim şüphelerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı