Dell Alienware AW2521HFl cızırtı yapıyor ve ekran kapatıldığında simgeler silik şekilde kalıyor

Ahmet AA

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2020
Mesajlar
150
Çözümler
1
Monitör
Dell Alienware aw2521hfl 24.5
1716626471187.png


Selamlar arkadaşlar, Dell Alienware AW2521HFl monitör kullanıyorum. Yeni bir OLED 2K monitör aldıktan sonra bu monitör 2. monitör olarak kullanmaya başladım. Corsair uygulamasını diğer ekrana taşıdığımda ekran bu sekilde oluyor ve ekran tamamen bozulana kadar her saniye kötüleşiyor. Çektiğimde düzeliyor lakin cok uzun süre geçiyor. Uygulama ve basşa ağır programı bu moniyör ekranına getirdiğime monitör bozuluyor ve bilgisayarı kapatsam bile simgeler silik bir şekilde ekranda kalıyor lakin tekrar acıp kapattığımda düzeliyor ama hiçbir şey acmamam gerekıyor ki düzgün kalsın. NVIDIA 3080 ekran kartım var ve 2. monitör HDMI ile bağlı durumda. Bu monitöre güc girinde ( monitör kısmına) cızırtı yapıyor.

Tek bir fotoğraf koydum butun ekran o şekılde bozulmaya devam edip kötüleşiyor servise götürmem gerekıyor mu sizce?
Garantisi bitti diye düsünüyorum Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Tüm monitör uygulama güncellemeleri yapıldığı halde bu şekilde.
Bana ne yapabileceğim konusunda yardım ederseniz çok sevinirim.
 
Ekranda simgelerin kalmasinin nedeni LED yanigi. Cok uzun bir sure ayni pencerede birakirsaniz normal bu durum. Garantisi bitse bile Alienware teknik servisi uzerinden gorusun durumu anlatin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı