Dell Alienware AW2724DM vs MSI G274qpf qd

Dell AW2724DM tepkime süreleri daha iyi ve overshoot oranları minimal.
Eğer alabilirseniz Dell'i alın.
Ben de AW2724DM ve AW2723DF modellerinden birini almayı düşünüyorum.

Dell AW2724DM tepkime süreleri daha iyi ve overshoot oranları minimal.
Eğer alabilirseniz Dell'i alın.
Ben de AW2724DM ve AW2723DF modellerinden birini almayı düşünüyorum.
İki model arasında fiyat farkına yol açan özellikler ne ki hocam? O kadar fark verebilir miyim bilmiyorum ama…

@Saint Lucia Hocam iyi günler. Sistemim aşağıdaki şekilde. AW2724dm vs G2724d arasında kaldım. 4 - 5 bin tl fark vermeye gerek var mı? Ve bu sistemle darboğaz yaşar mıyım? Ekran kartı malum eski biraz... :)

- AMD Ryzen 7 7800X3D (düşünüyorum)

- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT (düşünüyorum)

- COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 MESH (alındı)

- MPG A850G PCIE5 (düşünüyorum)

-Ekran kartı: Radeon RX 580 series 8 GB

-Ekran kartı: Radeon RX 580 series 8 GB

Bu GPU'yu değiştirmeyeceksen baktığın monitör uygun olmaz. Anca günlük kullanım için ihtiyacını görür monitör. Oyunlarda ciddi FPS düşüklüğü yaşarsın.
Monitör sorusuna gelirsek. Alienware hayranlığın yoksa gereksiz bir harcama olur. Sürekli dile getiriyorum bunu. Düz modeli de epey başarılı çünkü. 👍

Bu GPU'yu değiştirmeyeceksen baktığın monitör uygun olmaz. Anca günlük kullanım için ihtiyacını görür monitör. Oyunlarda ciddi FPS düşüklüğü yaşarsın.
Monitör sorusuna gelirsek. Alienware hayranlığın yoksa gereksiz bir harcama olur. Sürekli dile getiriyorum bunu. Düz modeli de epey başarılı çünkü. 👍
GPU şuan değiştirmeyi düşünmüyorum açıkcası. AOE 4, CS 2, FC 24 oynuyorum genelde. Çok mu etkiler bu oyunlarda...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı