Merhaba, öncelikle dediğiniz gibi AW3423DWf modeli bu modelin ucuz daha az donanım içeren modelidir. İçerisinden G-Sync Ultimate modülünü çıkararak fiyatını ucuzlattılar. Yani sorunsuz versiyonuz diye bir şey yok ki sorunda yok. Sorunsuz versiyonu diyenler neye göre dedi bilmiyorum açıkçası. Fan sesine gelirsek ilk 1-2 saat kullanımda 500RPM civarında hızla dönüyorlar ve hiç duymuyorsunuz. 3-4 saatlik kullanımda fanlar ara sıra RPM yükselttip düşürüyor. Devamında ise fanlar yaklaşık 1200RPM fan sesi civarlarında çalıştığını söyleyebilirim. Fana buradaki kişilerin neden takıldığını tam olarak anlayamadım. Kasalarınızda olan fan sesini asla geçmeyecek bir ses söz konusu
Ayrıca OLED panel olduğu için o fanlar paneli soğutarak yanmasını engelliyor. Şu anda kadar bu cihazın tek kronik problemi paketlemeden kaynaklı olan çıkabilecek izlerdir. Globalde belki görmüşsünüzdür Dell ürünün paketlemesinde cama patlayan naylon koruma yerleştirmiş ve o koruma çoğu kişide güneşten kaynaklı olduğunu düşündüğüm ekranın üzerindeki filme sağ ve sol köşelerde iz bırakmış. Dell bu probleme sahip cihazları değiştiriyor. Onun dışında başka kronik denebilecek bir sorun bulunmuyor. Yalnız bu ürünün Türkiye stoklarına bir daha gireceğini düşünmüyorum. İtopya sadece 30 tane getirdi bu üründen ve 2 günde stok bitti. Bir daha stok daha önce getirmediler bu tarz cihazlara. Buna rakip olarak çok yakın zamanda
Samsung Odyssey OLED modeli stoklara girecek. Tam olarak Dell ile aynı paneli kullanıyor fakat NVIDIA G-Sync Ultimate içermiyor. Ayrıca panel için yanma garantisi vermiyorlar ve VESA montajı bulunmuyor. Buna da bir göz atabilirsiniz.