Dell Alienware AW3423DW Türkiye'ye gelecek mi?

ilk modeli sorunluydu son durumunu bilmiyorum ama yeni modeli cıktı artık.

Ilkindeki sorun neydi? Merak ettim acikcasi, gormemistim bu konuyu. Panel sorunu vs mi, nedir?

@Jordan Belfort ilk modelin sorunlu dört beş kadar problemi olduğunu, sorasında bu modelin yazılımla düzeltildiği yabancı formlarda okudum.. yeni modelide seri modelinide orda gördüm.
bu arada lg c2 evo kullanıyorum arkadaşlar. 4k oled 120hz 0.1 sn hdr mod anlatılmaz yaşanır diyelim. benim gibi 4k sevenlere duyrulur hem fps hemde akıcı oyunlarda efsana.

@Jordan Belfort ilk modelin sorunlu dört beş kadar problemi olduğunu, sorasında bu modelin yazılımla düzeltildiği yabancı formlarda okudum.. yeni modelide seri modelinide orda gördüm.
bu arada lg c2 evo kullanıyorum arkadaşlar. 4k oled 120hz 0.1 sn hdr mod anlatılmaz yaşanır diyelim. benim gibi 4k sevenlere duyrulur hem fps hemde akıcı oyunlarda efsana.
Masabasi olmasi icin 42 cok buyuk ya bence :D ama incelemeleri falan gordum, guzel alet.

Hangi siteden getirtebiliriz.
Öyle direk sizin sipariş verebileceğinizi sanmıyorum bi aracı olması lazım onu getirtmek için aracı lazım.

Monitörün fanlarından bahsedilen bir ses geliyor mu, fan olayını ve bu süreç boyunca izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Fan sesi illaki olur içinde NVIDIA G-Sync modülü bulunduğundan dolayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı