Attığım konuda bu çözümü uygulayıp sonuç alamamışlar. Tercih sizin.
Sakın hocam ekran kartını 30W'a sabitleyen kronik anakart problemleri olan bir model.
o i7 olan modelindeydi sanırım
şikayet var da şöyle bir çözüm buldum:
Merhaba paylaşımı yapalı uzun zaman olmuş ama belki görürsünüz ya da aynı problemi yaşayan başka birileri okursa diye paylaşıyorum. Bu cihazda hareket sensörü var. Eğer oyun oynuyorsanız ya da yüksek performans gerektirecek bir işlem yapıyorsanız cihaz hafif hareket etse dahi otomatik olarak dizüstü moduna geçiyor ve cihaz hava alamaz işlemci sıcaklığı artar diye GPU voltajını düşürüyor. Bahsettiğim sensörü devre dışı bırakarak problemi kökünden çözdüm. Denetim masası, ardından aygıt yöneticisine girin. Sistem aygıtları sekmesini açın ve 'İntel (r) Integrated sensör Solotion' ı bulup cihazı devre dışı bırak'a tıklayın.
kardeşim lütfen açtığım konuya bak.
Kendini sevmiyorsan, kendinle sorunların varsa canın sıkılıyorsa muhakkak al
Kendine değer veren insan bu ürünü satın almaz
Biz ne sensörler kapattık.
Biz ne işlemler yaptık.
Biz neler gördük, nelerden vazgeçtik.
Hadi boş ver alttaki konuyu oku
Dell G16 7630 alacaklara altın tavsiyeler
Hocam THH başvurumu sağladım. Sanırım siz de aynı dertlere sahipsiniz. DC kullanmıyorum. Arkadaşlar DELL yerinde destek hizmeti ile görüştüm. Yaklaşık 1 saat süren bir inceleme telefon trafiği adımlar vs. En son olarak ; Cihazı Win 11 yükseltmem ile alakalı olduğunu beyan ettiler...www.technopat.net
Bu kadar sorunlu bir markaya bu paraları bayılmaya değmez üstte önerildiği gibi şu modeli alacağım. MSI VECTOR GP68HX 13VH-055TR I9-13980HX 32GB D - PttAVM.com - 2024
Harika bileşenler, güzel tercih hocam.
Umarım sorunsuz ve mutlu bir şekilde kullanırsın
Harika bileşenler, güzel tercih hocam.
Umarım sorunsuz ve mutlu bir şekilde kullanırsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.