Dell G16 7630 alınır mı?

Bütçe
70000
KARDEŞİM LÜTFEN AÇTIĞIM KONUYA BAK.

KENDİNİ SEVMİYORSAN, KENDİNLE SORUNLARIN VARSA CANIN SIKILIYORSA MUHAKKAK AL

KENDİNE DEĞER VEREN İNSAN BU ÜRÜNÜ SATIN ALMAZ

o i7 olan modelindeydi sanırım

şikayet var da şöyle bir çözüm buldum:
Merhaba paylaşımı yapalı uzun zaman olmuş ama belki görürsünüz ya da aynı problemi yaşayan başka birileri okursa diye paylaşıyorum. Bu cihazda hareket sensörü var. Eğer oyun oynuyorsanız ya da yüksek performans gerektirecek bir işlem yapıyorsanız cihaz hafif hareket etse dahi otomatik olarak dizüstü moduna geçiyor ve cihaz hava alamaz işlemci sıcaklığı artar diye GPU voltajını düşürüyor. Bahsettiğim sensörü devre dışı bırakarak problemi kökünden çözdüm. Denetim masası, ardından aygıt yöneticisine girin. Sistem aygıtları sekmesini açın ve 'İntel (r) Integrated sensör Solotion' ı bulup cihazı devre dışı bırak'a tıklayın.

Biz ne sensörler kapattık
Biz ne işlemler yaptık
Biz neler gördük, nelerden vazgeçtik

Hadi boş ver alttaki konuyu oku 😀

Son düzenleme:
Wasqak bey hareket sensörü problemi var bu bilgisayarlarda 150w olan ekran kartını en ufak sarsıntıda 30w'a düşürüyor. Benim kullandığım 18.000 dele'lik bilgisayarın bile ekran kartı 30w. Eğer 30w güçte oyun oynayacaksan 4070'e boşuna para verme. MSI, ASUS, HP gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim.

kardeşim lütfen açtığım konuya bak.

Kendini sevmiyorsan, kendinle sorunların varsa canın sıkılıyorsa muhakkak al

Kendine değer veren insan bu ürünü satın almaz

Biz ne sensörler kapattık.
Biz ne işlemler yaptık.
Biz neler gördük, nelerden vazgeçtik.

Hadi boş ver alttaki konuyu oku 😀

Bu kadar sorunlu bir markaya bu paraları bayılmaya değmez üstte önerildiği gibi şu modeli alacağım. MSI VECTOR GP68HX 13VH-055TR I9-13980HX 32GB D - PttAVM.com - 2024

İki oyun ile test ettik yaklaşık 28 dakikada 45 watt kitledi. oyunlar Bellwright ve Red Dead Redemption 2 (RDR2) en son bios da da aynı sorun devam ediyor 1.22.0 bios da çözüm olmamış bilginize Bu cihazda ki sorun fabrikasyon olup sensörlerde sıkıntı olduğu için oluyor. elinde cihaz olanlara tavsiyem Tüketici Hakem heyetine gizli ayıplı maldan dolayı iade için başvurmaları paranıza yazık sorun düzelecek olsa 2 yıldır düzelirdi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı