Dell G16 7630 değerleri normal mi?

46 watt 78 derece. Gayet normal. Ekran kartı kaç watt çekiyor oyunda ve kullanım değerleri nasıl?

Watt değerini görmedin sanırım. Oyunda 112 watt 100 derece çalışan başka bir cihazı görürsen öp başına koy. Gördüğü maksimum değermiş zaten, anlık fırlamalar olabiliyor sıcaklık ve watt'larda.

Sıvı metal var diye biliyorum bu cihazda. Pump out söz konusu değil.

Dikkat etmemişim. HWMonitor hakkında çok da bilgim yok. Düzelttiğin için sağol.

Arkadaşlar ilk oyunda bu değerler olduğunda fps drop ta yaşadım. Ama şimdi de warhammer darktide açtım,max 97c oldu. Normalde oyun gpu yükü altında 100+ fps verdi.
Gpu ile ilgili bir sorun yok gibi, sadece cpu sıcaklığı problem sanırım.
Birde diagnostics yaptığımda
Cpu 70c
gpu62c değerlerde.sistem boşta iken 60 70C arası cpu değeri normal midir?

Birde laptop.com.tr cihazı yollamamı ve servise yollanacağını söyledi.Ama servise göre 95C a kadar normal. Boşuna bekleyiş yaşayacağım.Dell markasını sevdiğim, daha elit ve güzel tasarımlı olduğunu düşündüğüm için almıştım...

Maks 112 W götürmüş cihaz ve 46 W değerinde de 78 derece görmüş gayet iyi. Leş nitro modellerinden daha iyi zaten G15'ler pek de sorun görmeye gerek yok.
Buna en yakın cihaz R7 7840HS , RTX 4060 Nitro 16 modeli olması lazım fiyat olarak. O cihazda da herhangi bir ısınma sorunu mevcut değil. Neye göre kime göre leş?

Buna en yakın cihaz R7 7840HS , RTX 4060 Nitro 16 modeli olması lazım fiyat olarak. O cihazda da herhangi bir ısınma sorunu mevcut değil. Neye göre kime göre leş?

3-4 ay sonra ne olduğu ortaya çıkıyor Nitrodaki durumlar. Modeli kullanıp sorun yaşayan insanlar görüyorum. Dell G15 çok daha stabil bu cihaz modellere göre. Sıvı metal kullanan modellere değinmek istemiyorum bile.

Bir bildigi yok arkadasin. Cok ugrastim ancak anlamiyor, bosver. Goz ardi ete bas bitsin.

3-4 ay sonra ne olduğu ortaya çıkıyor Nitrodaki durumlar. Modeli kullanıp sorun yaşayan insanlar görüyorum. Dell G15 çok daha stabil bu cihaz modellere göre. Sıvı metal kullanan modellere değinmek istemiyorum bile.
Nitro 16'da yanılmıyorsam sıvı metal kullanıyor. Ben ilk kez sizden duyuyorum bu yeni Nitro modellerinin sorun yaşattığını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı