Isınma problemleri G16'da kronik zaten... Çok rahatsız ediyorsa altına soğutucu alabilirsin.
Benim TUF'ta var ama kronik değil sanırım.
Hayır o seride de kronik. TUF, G16 ve Gigabyte G5 hepsi kronik, inanılmaz derecede ısınan laptoplar.
Soğutucu tavsiye ederim bir de termal pedler duruyor ve macunu yanlış uygulamış olabilir misiniz?
Dell G16 7630 kullanıyorum. İşlemci derecem oyunlarda 70 derece seviyelerinde yani sizin aldığınız dereceler normal değil. Dell'in supportassist uygulamasına bazen önemli sürücü güncellemeleri geliyor. Onları yaptığınızdan emin olun.
Turbo bost açıkmıDell G16 7630 kullanıyorum. İşlemci derecem oyunlarda 70 derece seviyelerinde yani sizin aldığınız dereceler normal değil. Dell'in SupportAssist uygulamasına bazen önemli sürücü güncellemeleri geliyor. Onları yaptığınızdan emin olun.
Termal pedler duruyor derken?Soğutucu tavsiye ederim birde termal pedler duruyor ve macunu yanlış uygulamış olabilirmisiniz
Hala kullanıyor musunuzDell G16 7630 kullanıyorum. İşlemci derecem oyunlarda 70 derece seviyelerinde yani sizin aldığınız dereceler normal değil. Dell'in SupportAssist uygulamasına bazen önemli sürücü güncellemeleri geliyor. Onları yaptığınızdan emin olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.