Dell G16 Gaming notebook alınır mı?

Rothkian

Femtopat
Daha fazla  
Dell G16 almayı düşünüyorum. Bundan önce Monster Tulpar T7 v20.6.2 vardı sonum THH ile bitti. Şu an mahkeme sonucunu bekliyorum. 45 bin 50 bin bandında bu bilgisayarı bulabildim ama 30W sorunu ve ısınma sorunu var diyorlar. Isınmalara Monster'dan alışığım 30W sorunu çözümünü de bulmuşlar diye okudum. Ama hep eski tarihli konulardı bende yeni bir konu açmak istedim. Bu laptopu kullananlar varsa ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Alınmaz kronik sorunları var.

Alınmaz kronik sorunları var.

Ne gibi kronik sorunları var ve önerdiğiniz bilgisayarı almam biraz zor

İşlemcinin sabit 100 dereceleri görmesi, yazılımsal tonla sorun, GPU watt kısıtlama sorunları ve birçoğu.
Peki bir soru daha sorayım eğer bilginiz var ise monster thh sonucum daha açıklanmadı ama başvuru dilekçemde ilk aldığım fiyatın iadesini istiyorum diye yazmıştım ama bilgisayara zam gelmiş aynı özelliklerde bir bilgisayar alamam.Bilgin varsa yada bilgisi olan bir arkadaş dilekçemde ilk fiyatı yazmasına rağmen mahkeme güncel fiyatının iadesinde karar verir mi?

Peki bir soru daha sorayım eğer bilginiz var ise Monster THH sonucum daha açıklanmadı ama başvuru dilekçemde ilk aldığım fiyatın iadesini istiyorum diye yazmıştım ama bilgisayara zam gelmiş aynı özelliklerde bir bilgisayar alamam. Bilgin varsa ya da bilgisi olan bir arkadaş dilekçemde ilk fiyatı yazmasına rağmen mahkeme güncel fiyatının iadesinde karar verir mi?

Hiç bilmiyorum fakat tahminimce aldığınız fiyattan iade alırsınız ama dediğim gibi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı