Dell G2724D nasıldır?

Color accuracy kısmının altında yazıyor. Gözden kaçmış olabilir.

Color accuracy kısmının altında yazıyor. Gözden kaçmış olabilir.

Kalibrasyon cihazları ile ölçüp sonra profili koyuyorlar. Evet kendileri ölçmüşler. Kısmen daha iyi oldu. Orada red Green blue kısmını 98-100-98 olarak ayarlamışlar. Tabii onu siz kendi renk algınıza göre değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Gördüm şimdi çok teşekkürler. Yarın şu profili bir yükleyeyim ben.

AOC Q27G3XMN denedim mini LED VA sıfır ışık sızması olan bir monitör
Evet. Noktasal aydınlatma olduğu için ışık sızması olması imkansız mini led monitörlerde, şu anki en gelişmiş ekran teknolojisi o.

Teşekkürler, indirip yükledim fakat özellikle siyah renk griye doğru açılma yapınca eski ayarına geri döndüm. Dell in kendi ayarı daha güzel geldi gözüme. Bir de çalışırken sRGB de tutuyorum, o renk konusunda işimi görüyor doğruluk açısından.

Son düzenleme:
Hocam nereden aldınız acaba? Bende almayı çok istiyorum ama ölü piksel çıkar da iade almazlar diye endişe duyuyorum. Bu arada hayırlı olsun. Güle güle kullanın
Hocam ben 3hafta önce aldım araç alacağım için Xbox ve monitörü satıyorum 2saat filan kullanmak nasip oldu ölü piksel yok ışık sızması yok istersen elimde var.

Hocam ben 3hafta önce aldım araç alacağım için Xbox ve monitörü satıyorum 2saat filan kullanmak nasip oldu ölü piksel yok ışık sızması yok istersen elimde var.
İstanbul'da olsaydım hâlâ düşünebilirdim ben de.

En son 4sene önce gelmiştim araba almaya çanakkaleye yakın aslında.
Benim açımdan gelmek sorun olur muhtemelen, siz ne kadara bırakacaksınız ki monitörü?

8e bırakıcam dediğim gibi 2saat kullanıldı kontrolleri zaten yapıldı ölü piksel derdinde yok.
Tam sistem diziyordum ben de yeni, çok iyi olurdu denk gelse benim için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…