Dell G2724D nasıldır?

@01Asmodeus Ben de ROG düşünüyordum, hatta alacaktım. Son dakika Dell'in indirimini görüp aldım ama ROG da aklımda kaldı. Biraz da aceleye geldi açıkçası. Umarım kendinize uygun modeli bulursunuz.

Arkadaşlar ek olarak bu ürüne nasıl hoparlör veya soundbar bağlayabiliriz? Malum jack girişi bulunmuyor. Buna bir çözüm bulabilen oldu mu?

Son düzenleme:
@Entilus yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve parlaklık hariç memnunum diyebilirim. 2.monitör olarak Asus Vg259qm kullanıyorum. Kağıt üzerinde her iki ürün de 400 nit parlaklığa sahip fakat Dell'in parlaklığını 100'e çekmeme rağmen Asus'un 65'i bile etmiyor. Dell kesinlikle 400 nit değil. Parlaklık sorun olabilir.

@Entilus yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve parlaklık hariç memnunum diyebilirim. 2.monitör olarak Asus Vg259qm kullanıyorum. Kağıt üzerinde her iki ürün de 400 nit parlaklığa sahip fakat Dell'in parlaklığını 100'e çekmeme rağmen Asus'un 65'i bile etmiyor. Parlaklık sorun olabilir.

Hocam 1 haftadan beri Dell g2724d modeli ile yukarda bıraktığım 2 model arasında kaldım. Dell bana daha sıcak geliyor çünkü 1080p modelini elime geçmişti ne kadar kaliteli olduğunun farkındayım. Beni çekimser hale getiren tek konu panelinin değiştirildiği ve kalitesiz bir hal aldığı. Açıkcası parlaklık benim için orta seviyede önemli. Çünkü göz sağlığı için zaten bir insanın bakması gerektiği kadar açık tutuyorum çok parlak sevdam yok sadece sabahları sorun yaşatmasın yeterli. Açık görüşlerinizi merak ediyorum almamda büyük rol oynayacak fikirleriniz.

@Entilus bahsettiğiniz modeller hakkında maalesef bir fikrim yok. Ben Asus XG27ACS, Dell G2724D ve Viewsonic VX3218 2K modelleri arasında kalmıştım. Bunlar içinden ise Asus'u almaya çok yakındım ki Dell birden 7699 liraya düşünce düşünmeden aldım. Parlaklık konusunda haklısınız fakat doğru ürüne para vermek istersiniz. Teoride farklı pratikte farklı bir ürüne para vermek istemezsiniz.

Benim için bir haftalık süreçte parlaklık bir tık hayal kırıklığı oldu. Kıyas yapacağım bir model olmasaydı belki benim için de yeterli olacaktı ama dediğim gibi birinin %100'ü diğerinin %65'i bile etmiyor. Dell'in ilk revizyonunu alanların yorumlarına baktığınızda ise insanların parlaklığı 30-40 seviyelerinde kullandığını görürsünüz. Yeni panelde böyle bir şey mümkün değil.

Uzun süredir kullandığınız bir ürün varsa alışmak zaman alabilir ama ilk monitörünüz olacaksa muhtemelen çok da fark etmeyeceksiniz.

@Entilus bahsettiğiniz modeller hakkında maalesef bir fikrim yok. Ben Asus XG27ACS, Dell G2724D ve Viewsonic VX3218 2K modelleri arasında kalmıştım. Bunlar içinden ise Asus'u almaya çok yakındım ki Dell birden 7699 liraya düşünce düşünmeden aldım. Parlaklık konusunda haklısınız fakat doğru ürüne para vermek istersiniz. Teoride farklı pratikte farklı bir ürüne para vermek istemezsiniz.

Benim için bir haftalık süreçte parlaklık bir tık hayal kırıklığı oldu. Kıyas yapacağım bir model olmasaydı belki benim için de yeterli olacaktı ama dediğim gibi birinin %100'ü diğerinin %65'i bile etmiyor. Dell'in ilk revizyonunu alanların yorumlarına baktığınızda ise insanların parlaklığı 30-40 seviyelerinde kullandığını görürsünüz. Yeni panelde böyle bir şey mümkün değil.

Uzun süredir kullandığınız bir ürün varsa alışmak zaman alabilir ama ilk monitörünüz olacaksa muhtemelen çok da fark etmeyeceksiniz.
Parlaklık harici bir problemi mevcut mu? Birde 2k monitörünüzde 1080p oyun oynadını mı ? çoğu insan bozulmalar vs oluyor diyor 1080 oyun oynamak. Ben pc saatimin yarısını mecburi olarak ağır oyunlar ve bunlar online oyunlar olduğundan mecbur 1080 de oynucam oyunları. Bir problem yaratıyor mu?

Demenize göre AOC daha iyi bir tercih olabilir o zaman. Birisi eski bir monitör ama dell monitör panelini adileştirmiş anladığım kadarıyla.

Parlaklık harici bir problemi mevcut mu? Birde 2k monitörünüzde 1080p oyun oynadını mı ? çoğu insan bozulmalar vs oluyor diyor 1080 oyun oynamak. Ben pc saatimin yarısını mecburi olarak ağır oyunlar ve bunlar online oyunlar olduğundan mecbur 1080 de oynucam oyunları. Bir problem yaratıyor mu?
Ben başka bir problem göremedim. Kişiye göre belki hoparlör olmaması bir eksi olabilir ama benim için problem değil. 1080P oynamayı denemedim ama isterseniz deneyip dönüş yaparım.

Ben başka bir problem göremedim. Kişiye göre belki hoparlör olmaması bir eksi olabilir ama benim için problem değil. 1080P oynamayı denemedim ama isterseniz deneyip dönüş yaparım.
olur güzel olur açıkcası bir arkadaşım da 2k monitör ile 1080 oyun oynamıştı bir sorun olmadığını söylediği için 2k monitör düşünmeye başladım açıkcası

olur güzel olur açıkcası bir arkadaşım da 2k monitör ile 1080 oyun oynamıştı bir sorun olmadığını söylediği için 2k monitör düşünmeye başladım açıkcası
Dostum seri bir şekilde iki üç oyunda denedim ve absürt bir fark bulunmamakla birlikte 1080P'de doğal olarak hafif bulanık bir görüntü elde ediyorsun. (Witcher 3, Satisfactory, BF42, Hogwarts Legacy denedim)

Dostum seri bir şekilde iki üç oyunda denedim ve absürt bir fark bulunmamakla birlikte 1080P'de doğal olarak hafif bulanık bir görüntü elde ediyorsun. (Witcher 3, Satisfactory, BF42, Hogwarts Legacy denedim)
çok etki ediyor mu dostum yani hep 1080 oynamayı düşünüyorum sence bana sorun yaratır mı? Bu arada çok teşekkür ederim zamanını ayırdığın için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı