Dell G2724D nasıldır?

alacakların aklında olsun renkler hiç iyi değil siyahlar gri acer 1k ips monitörü geri taktım. Elden ring i iki farklı monitörde denedim aşırı kötü dell. Siyahlar bulanık artı sisli görüntü renklerin kötü olması, oyuncakmış gibi hissiyatı var USB ya da aux çıkışı bile yok hakkı en alt düzey 2k monitörlerin fiyatı. Şu anki piyasaya göre 5 6k ya alınabilecek kalitede. Sanırım yeterince net olmuştur😀
Bu monitörü kullanmadığın ve özelliklerini bilmediğin o kadar belli ki, resmen saçmalamışsın.

şu an bile kullanıyorum yanında da Samsung ve acer takılı inanılmaz kötü görüntüsü var iade için paketledim iade almazlarsada çöp niyetine kenarda durur. Önyargım yok ama çok net renkler kötü, oyuncak gibi sağlamlıktan uzak kalite hissi yok, rting deki yorumlar çok doğruymuş demişlerki ucuz ve kalitesiz ayrıca siyahlar aşırı kötü, USB ve aux bile yok. Girş seviyesi bu monitörün piyasası en fazla 5 6 k ol olmalıydı.

şu an bile kullanıyorum yanında da Samsung ve acer takılı inanılmaz kötü görüntüsü var iade için paketledim iade almazlarsada çöp niyetine kenarda durur. Önyargım yok ama çok net renkler kötü, oyuncak gibi sağlamlıktan uzak kalite hissi yok, rting deki yorumlar çok doğruymuş demişlerki ucuz ve kalitesiz ayrıca siyahlar aşırı kötü, USB ve aux bile yok. Girş seviyesi bu monitörün piyasası en fazla 5 6 k ol olmalıy

şu an bile kullanıyorum yanında da Samsung ve acer takılı inanılmaz kötü görüntüsü var iade için paketledim iade almazlarsada çöp niyetine kenarda durur. Önyargım yok ama çok net renkler kötü, oyuncak gibi sağlamlıktan uzak kalite hissi yok, rting deki yorumlar çok doğruymuş demişlerki ucuz ve kalitesiz ayrıca siyahlar aşırı kötü, USB ve aux bile yok. Girş seviyesi bu monitörün piyasası en fazla 5 6 k ol olmalıydı.
Bu forumda yazan yüzlerce kullanıcı yalancı veya hayatlarında hiç monitör görmediler o zaman. Bence senin monitöründe sıkıntı var.

Şu an bile kullanıyorum yanında da Samsung ve Acer takılı inanılmaz kötü görüntüsü var iade için paketledim iade almazlarsada çöp niyetine kenarda durur. Ön yargım yok ama çok net renkler kötü, oyuncak gibi sağlamlıktan uzak kalite hissi yok, rtingdeki yorumlar çok doğruymuş demişler ki ucuz ve kalitesiz ayrıca siyahlar aşırı kötü, USB ve AUX bile yok. Girş seviyesi bu monitörün piyasası en fazla 5 6 k ol olmalıydı.

Renkler için rtrings de dosya var onu yükleyip doğrulama deneyin, rtrings incelemeside çok iyidir bu arada montöre genel olarak konuşmaman lazın bence, illaki herkese hitap edecek diye bir şey yok tabii ama bazen monitörler aynı model içinde bile fark edebiliyor

Renkler için rtrings de dosya var onu yükleyip doğrulama deneyin, rtrings incelemeside çok iyidir bu arada montöre genel olarak konuşmaman lazın bence, illaki herkese hitap edecek diye bir şey yok tabii ama bazen monitörler aynı model içinde bile fark edebiliyor
ben zaten ilk gün alıp rtrings kalibrasyonu yaptım üstelik rtrings sitesi monitörü oldukça övdü. Kaldı ki bu benim kullanmış olduğum bu fiyat aralığında 4. ıps panel açık ara hepsinden daha iyi. Girişlerden bahsetmişsin usb ve aux monütör üzerinden ne kadar ihtiyaç duyulabilir, belki lazım olan nadir azınlık vardır. Ama .hdmı 2.1 bu fiyat aralığında monitör neredeyse yok ki özellikle Playstation sahibi olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlar.

Dell g2724d siparişini az önce verdim akabinde alışveriş sepetinde önüme başka bir monitör daha çıktı.

MSI G274QPF E2 27 inç 180Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör​

Pek bir inceleme olmamış bu monitör ile ilgili fakat fiyat olarak ve genel performans babında dell g2724d’den daha iyi gibi duruyor. Kıyas yapınca tek eksik yanı hdmi 2.1 olmaması ama yabancı forumlardan araştırdığım kadarıyla optimizasyon yaparak kare hızını yükselterek E2 serisi adı altında satışa çıkarmışlar. Normal serisinde 170hz E2 ise 180hz.
Şimdi bu forumu da gözden geçirdikten sonra içime bir şüphe düştü , dell için siparişimi bir şekilde iptal edip msi monitörü almaya niyetlendim, fiyatıda 1k daha düşük.
Henüz yeni yeni monitör dünyasına adım attım sayılır. Halâ oldukça ürünlerin kalitesi, performansları konusunda kıyasında zayıfım, mazur görün. Sizce dell’den vazgeçip msi almak mantıklı mı?

elimde samsung ur55 var oyun için tavsiye edilmeyen oldukça ucuz bir monitör. Konsoldan elden ring açıp iki monitörü kıyaslayınca çok net olarak dell 2d çizgi film kalitesinde. olumlu yorum yapanların çoğu 1k dandik monitörlerden geçti sanırım. lgc1 oled, acer 1080p. samsung ur55, g6 hepsini aktif kullanıyorum şöyle söyliyim 8 sene önceki monster laptop ekranı bile çok daha iyi geliyor gözüme.
Kısaca parasını malzeme kalitesiyle asla hak etmez
renkler ve siyahlar çok çok kötü
masaüstü kullanımda asla bir netlik parlaklık dengesi yok.
konsol için 2.1 desteği olsada çok kötü bir görüntüye sahip.
alacaklar çok çok ucuzsa ve bütçeleri yoksa 100 150 dolarken alabilir.

Bir süredir monitör bakıyorum. Dell G2724D listemde olan bir monitördü. Fiyatı düşünce biraz araştırıp öyle alayım dedim Reddit'te bir kullanıcı monitörün vaad ettiği sonuçları elde edememiş. Bu yüzden eski güzel olan panelin değiştirilmiş olabileceğini düşünüyor. Forumda bazı kullanıcılarında beğenmediğini görünce benimde içime kuşku düştü. Sadece bu başlık altında olan yorumları değil başka başlıklar altında olan yorumları da okudum. Genel olarak siyahların gri olduğunu ve renklerin çok da iyi olmadığını söylüyorlar. Bu yüzden bunun da üzerini çiziyorum. Alacak monitör kalmadı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir süredir monitör bakıyorum. Dell G2724D listemde olan bir monitördü. Fiyatı düşünce biraz araştırıp öyle alayım dedim Reddit'te bir kullanıcı monitörün vadettiği sonuçları elde edememiş. Bu yüzden eski güzel olan panelin değiştirilmiş olabileceğini düşünüyor. Forumda bazı kullanıcılarında beğenmediğini görünce benim de içime kuşku düştü. Sadece bu başlık altında olan yorumları değil başka başlıklar altında olan yorumları da okudum. Genel olarak siyahların gri olduğunu ve renklerin çok da iyi olmadığını söylüyorlar. Bu yüzden bunun da üzerini çiziyorum. Alacak monitör kalmadı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aylardır kullanıyorum, aşırı kötü değil. Renkler gayet canlı ve doğru. Siyahlar konusunda evet çok başarılı değil ve 4 yanda köşelerden çok bariz yüksek ışık sızması var, bir de aldıktan 6 ay sonra yoğun kullanmıyor olmama rağmen bir tane ölü piksel çıktı durduk yere, ekran siyahken göz kırpıyor bana. Kısaca, karanlık görüntülerde tam siyah olmama, ölü piksel ve ışık sızması bariz can sıkıyor. Şu an yeni monitör alacak olsam üzerine katıp OLED panele yönelirdim, ne ölü piksel ne siyah sorunum olmazdı, onu da dikkatli kullanmak lazım.

7699 liraya ben de Dell G2724D siparişi verdim. Kimisi yere göğe sığdıramamış, kimisi ise yerin dibine sokmuş. Elimize geçince göreceğiz artık. Aklımda MSI G272QPF E2 veya Asus XG27ACS vardı ama Dell 10K'dan düşünce kaçırmak istemedim. Umarım pişman olmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı