Dell G3 15-FB75D256F161C vs. Monster Abra A5 V13.4

NhympexVeil

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Dell olanın daha ucuz olması avantaj. Ancak laptop çok ince tasarımlı olduğu için aşırı ısınmalar olabiliyormuş. Monster bilgisayar için eğer İstanbul'daysanız gidip mağazada görmenizi tavsiye ederim. Son dönemlerde gayet f/p ürünleri var. İkisi arasında karar versem Monster olanı alırdım ama ben.

Dell olanın daha ucuz olması avantaj. Ancak laptop çok ince tasarımlı olduğu için aşırı ısınmalar olabiliyormuş. Monster bilgisayar için eğer İstanbul'daysanız gidip mağazada görmenizi tavsiye ederim. Son dönemlerde gayet f/p ürünleri var. İkisi arasında karar versem Monster olanı alırdım ama ben.

Yorumun için teşekkür ederim.Monster laptopların teknik servisi eskisi kadar iyi olmadığını söylüyorlar onun için biraz şüphelerim var. Mavi ekran gibi kronik hataları da bulunuyormuş bunun hakkında bilginiz var mı ?

Yorumun için teşekkür ederim.Monster laptopların teknik servisi eskisi kadar iyi olmadığını söylüyorlar onun için biraz şüphelerim var. Mavi ekran gibi kronik hataları da bulunuyormuş bunun hakkında bilginiz var mı ?

Evet onları ben de okudum ama tekrar düzeltiyorlarmış. Kronik olması için o serideki ürünlerin birçoğunda olması lazım, bu bence daha çok takılan ekranlarla alakalı. Bildiğiniz gibi Monster parçaları alıp kendi kasasına monte ediyor. Ben şu anda Dell 7567 kullanıyorum. Soğutma performansı, oyun performansı gayet iyi bence. Yukarıda Monster alırdım deme sebebim kasasının inceliği. Şayet bakımlarını düzgün yaparsan ve yükseltme seçenekli laptop soğutucuyla kullanırsan belirttiğin Dell modelini al. Tavsiyem belirttiğin Dell modelin ısınma olayını iyi araştır, kafana yatarsa da düşünmeden alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı