Dell G315 vs Monster Abra A5 v13.3

• Konuyu başlatan 235742
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.458
Çok güzel arada kalmışsın. İ7 8750H Dell biraz daha performanslı olacaktır. Total performansa baktığımızda arada %5 - %8 performans farkı var gibi duruyor. SSD Monster'da daha yüksek ve Monster'ın Ömür boyu bakım garantisi var. Fiyat olarak da daha uygun. Ben Monster'i tercih ederdim. Sana da tavsiyemdir. i5 gayet yeterli olacaktır. Tam anlamıyla uyumlu bir sistem.

Monster teknik destek ve garanti için seçilebilir ama güç olarak Dell daha performanslı. İşlemci bakımından daha iyi. Eğer ilerde 8 GB RAM daha ekleme planın varsa kesinlikle Dell seç. Ama işte dediğim gibi Monster da destek bakımından seçilebilir.

Dell markasının uzak durulması gereken serisi g315. Kasa kalitesi çok kötü. Ekran kötü. Isınma desen çok fazla. Alanlar yüksek sıcaklıklar yüzünden undervolt yapmak zorunda kalıyorlar. Sırf insanlar özelliklerine aldanıp alsınlar fiyatını düşük tutuyorlar.

Dell markasının uzak durulması gereken serisi g315. Kasa kalitesi çok kötü. Ekran kötü. Isınma desen çok fazla. Alanlar yüksek sıcaklıklar yüzünden undervolt yapmak zorunda kalıyorlar. Sırf insanlar özelliklerine aldanıp alsınlar fiyatını düşük tutuyorlar.

Fiyatı düşük değil ki. Olması gerektiği kadar. Isınma problemi harici söylediklerine katılmıyorum. Monster'ın ekranıyla aynısı. Malzemesi sağlam, sert ve esnek plastik. Sadece Cooler Boost açıkken sıcaklık değerleri 5-6 derece olması gerekenden fazla oluyor. Çok büyük zarar vermez ama Monster'a bir adım daha yaklaştırır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı