Dell'i alabilirsin.
Dell'in incelemelerine baktığımda kasasının ince olduğunu, bundan dolayı ısınma sorunu ol
Dell G3 incelemelerine baktım. Şunu söyleyim fanları altta olduğundan sanırım ısınma sorunu fazla ancak tasarımı ve kasa kalitesi gayet güzel. Bunlar da ses çıkarıyordur ama Monster kadar olmayabilir genelde Monster laptopların çoğu genel olarak yüksek seste çalışıyor. Dell G5 önerebilirim.

Monster yüksek seste çalışıyor biliyorum ama ısınma sorunu var mı ? Eğer yoksa Monster'a daha sıcak bakıyorum.
Dell G3 incelemelerine baktım. Şunu söyleyim fanları altta olduğundan sanırım ısınma sorunu fazla ancak tasarımı ve kasa kalitesi gayet güzel. Bunlar da ses çıkarıyordur ama Monster kadar olmayabilir genelde Monster laptopların çoğu genel olarak yüksek seste çalışıyor. Dell G5 önerebilirim.
Monster'ın ısınma problemi var mı ?

Monster tüm serilerini kullanmış tüketici olarak pek tavsiye etmiyorum. Hoparlör sesi vasat bi seviyede kalıyor. Fan devir hızı pc boşta olduğu halde aniden yüksek hızla dönmeye başlıyor. Bu durum bu süre sonra cidden çok can sıkıyor. Özellikle gece bu ses çok fazla belli oluyor. Yazılımsal olarak sıkıntılı bir firma mesela yeni leptop model çıkardılar. O günkü yazılım driverlerı 5 sene aynı şekilde kalıyor. Ne bios uptade verirler. Ne de firmware güncellemesi halbuki Windows gelişiyor. Ama driverlar guncellenmediği için sıkıntı yaratıyor. Ben bunu çok yaşadım. 860m - 970m - 980m - 1060 - 1070 grafik kartlı leptop modellerini kullandım.

Monster'ın bazı modelleri sıcaklık yükselince FPS droplayarak throttle'a sebep oluyor. Görülür bir sıcaklık problemi olmamasının sebebi bu fakat performans sıkıntısı olduğu görüşündeyim.

Monster'ın bazı modelleri sıcaklık yükselince FPS droplayarak throttle'a sebep oluyor. Görülür bir sıcaklık problemi olmamasının sebebi bu fakat performans sıkıntısı olduğu görüşündeyim.
Bunu çoğu laptop uyguluyor. Özellikle 7. nesilde çok denk geliyordu. Fazla düşmesi dezavantaj ancak biraz düşük hızda oynatması ideal durum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı