Ebrar Bilgisayar Sosyal'de yasak. Düzelmişler midir acaba? Tedirginim sipariş verme konusunda. Hepsiburada'da 500 TL daha pahalı.Düşünmeden DELL'i almanızı öneriyorum.
Ebrar Bilgisayar Sosyal'de yasak. Düzelmişler midir acaba? Tedirginim sipariş verme konusunda. Hepsiburada'da 500 TL daha pahalı.Düşünmeden DELL'i almanızı öneriyorum.
İşte o fark firmanın güvenirliliği oluyor.Ebrar Bilgisayar Sosyal'de yasak. Düzelmişler midir acaba? Tedirginim sipariş verme konusunda. Hepsiburada'da 500 TL daha pahalı.
Numaranızı verir misiniz?siz bilirsiniz bilgisayar konusunda aklınızda soru işareti kalmasın kurulum hariç kullanılmadı karar sizin teşekkürler.
İşte uzağız mağazalara. O yüzden güvenilir olup olmadığını gitmeden öğrenmemiz gerekir.İki firma da güvenilir, teknolojipazar güvenilir diye biliyorum alışveriş yapmadım ama yapan çok.
Mağazaları var iletişim bilgilerinde yazıyor her iki firmanın olmadı elden gidip alırsınız.
Trendyol aracılığı ile Ebrar Bilgisayar bu laptop'u 7879 TL'ye satıyor. 15 gün içinde iade hakkı diyor. Böyle alsak nasıl olur acaba?Numaranızı verir misiniz?
İşte uzağız mağazalara. O yüzden güvenilir olup olmadığını gitmeden öğrenmemiz gerekir.
Olur ancak isterseniz efsane cuma' yı bekleyebilirsiniz belki o civarda hepsiburada indirim yaparsa ürünlerde stokları varsa ucuza alabilirsiniz şuan hali hazırda dolar düştü biraz belki devamı gelirTrendyol aracılığı ile Ebrar Bilgisayar bu laptop'u 7879 TL'ye satıyor. 15 gün içinde iade hakkı diyor. Böyle alsak nasıl olur acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.