Dell Inspiron 5110N Laptopta Upgrade Yapma

UfukKaynar61

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sistemimin özellikleri aşağıdaki gibidir:

- İ3-2310M
- 4GB DDR3 RAM [ 2+2 ]
- NVİDİA GFORCE 525M
- 500GB HDD

Dell Inspiron 5110N dizüstü kullanıyorum. Sisteme RAM, SSD ve mümkünse işlemci takviyesi düşünüyorum. DX11 destekli oyunları ekran kartımla sorunsuz oynuyorum. Dizüstü değiştirmek istemediğimden bu sistemde hangi değişiklikleri yapabilirim? i3 işlemcim yerine i5 işlemci takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir değişiklik yapamazsın ama benim arkadaşım aynı GPU ile BF3 oynuyor. Tabiki optimizasyon ayarlarını da ayarlayarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki videoya göre işlemci lehimli değil.
Gene aynı videonun altındaki linkte işlemciler verilmiş, doğru yanlış bilemem.

Dell Inspiron 15R (N5110) cpu processor | Dell Inspiron 15R (N5110) Laptop Parts

Bu da Dell forumlarından: Dell inspiron n5110 CPU upgrade - Laptop General Hardware Forum - Laptop - Dell Community

2540 işini görmeli.

Arkadaşlar , beni yazım hatalarım yüzünden 1 gün uzaklaştırdılar. Facebook hesabımdan giriş yapmak zorunda kaldım ve işlemcim lehimli değil anakarta. İşlemci tafsiyelerini bekliyorum. Kingston 1333 ram buldum 4+4 ama almadım daha. İşlemci değişirsem 1600 düşünüyorum. O yüzden işlemciyi beklemek durumundayım , yardımcı olursanız sevinirim..

Yardım edecek kimse yokmu ? i5 , i7 serisi hangi işlemcileri takabilirim bilgisayarıma ? Anakarta lehimli değil , sökülebiliyor. @RecepBaltas ilgilenirseniz sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı